Nordblod : en vikingasaga – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mira Valentin

Jämför och hitta det billigaste priset på Nordblod : en vikingasaga innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Nordblod : en vikingasaga är skriven av Mira Valentin och gavs ut .

Nordblod : en vikingasaga som bok, ljudbok eller e-bok.
Nordblod : en vikingasaga

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 217

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Nordblod : en vikingasaga

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Nordblod : en vikingasaga. Boken är skriven av författaren Mira Valentin. Arctic Sunshine Books Ltd är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Nordblod : en vikingasaga var .

Originalspråket som Mira Valentin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Nordblod : en vikingasaga är det: 9789198899207.


Läs Nordblod : en vikingasaga som bok

För dig som vill köpa och läsa Nordblod : en vikingasaga som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 217 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Nordblod : en vikingasaga som ljudbok

Vill du lyssna på Nordblod : en vikingasaga som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Nordblod : en vikingasaga som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Nordblod : en vikingasaga som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Nordblod : en vikingasaga som pocket

Nordblod : en vikingasaga finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Nordblod : en vikingasaga med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Nordblod : en vikingasaga med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Nordblod : en vikingasaga
  • Författare: Mira Valentin
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Arctic Sunshine Books Ltd
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 217
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198899207

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Nordblod : en vikingasaga?

Nordblod : en vikingasaga är skriven av författaren Mira Valentin

När gavs Nordblod : en vikingasaga ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Nordblod : en vikingasaga?

Vi rekommenderar att du köper Nordblod : en vikingasaga hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Tänk om du bara är en bricka på gudarnas spelplan? – Island år 982 e.Kr: Vikingen Sven Olafsson dödar sin fru Gyda i barnsäng av barmhärtighet. För denna gärning vill han offra sitt och det nyfödda barnets liv till gudarna. Men gudarna vägrar ta emot båda offren och ger i stället Sven hans livs uppgift: han ska utsättas för deras prövningar i nio år. Nio år som tar honom och hans barn till gränsen för vad de kan bära. Men hjälp närmar sig från Asgård – i form av en tyst jägare på fyra tassar. Vikingakläder, tatueringar och ständig planering av nästa resa – det är Mira Valentin. Som författare ger hon ut sina historiska och fantastiska romaner på olika förlag. I sin forskning drar sig den före detta journalisten inte för att experimentera själv, vilket redan har gett henne ett besök från sprängämnesgruppen. Tillsammans med Sam Feuerbach och Greg Walters bildar hon författarföreningen Weltenbauer3, med vilken hon kan hittas på mässor, signeringar och läsningar. <b>UTMÄRKELSER</b> Vinnare av Kindle Storyteller Award 2017 med "The Fellow Traveller and the Highflyer". Nominerad till Skoutz Award 2018 och German Fantasy Prize 2018 och 2019 med "Enyador". Vinnare Seraph 2020 i kategorin "Best Independent Title" med "Windherz" (tillsammans med Erik Kellen). Vinnare Skoutz Award 2021 i kategorin "Fantasy" med "Nordblut 1 – Wölfe wie wir".

Utgivande förlag: Arctic Sunshine Books Ltd