Nordamerikas indianer – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Claude Fohlen

Jämför och hitta det billigaste priset på Nordamerikas indianer innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Nordamerikas indianer är skriven av Claude Fohlen och gavs ut 2009-12-01.

Nordamerikas indianer som bok, ljudbok eller e-bok.
Nordamerikas indianer

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 181

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Nordamerikas indianer

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Nordamerikas indianer. Boken är skriven av författaren Claude Fohlen. Alhambra är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Nordamerikas indianer var 2009-12-01.

Originalspråket som Claude Fohlen skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Filosofi & religion vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Nordamerikas indianer i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 125 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 130 x 5 mm och den väger så mycket som 160 g. Nordamerikas indianer ISBN är 9789186063092. Nordamerikas indianer är en del av serien: Alhambras Pocketencyklopedi.


Läs Nordamerikas indianer som bok

För dig som vill köpa och läsa Nordamerikas indianer som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 181 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Nordamerikas indianer som ljudbok

Vill du lyssna på Nordamerikas indianer som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Nordamerikas indianer som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Nordamerikas indianer som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Nordamerikas indianer som pocket

Nordamerikas indianer finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Nordamerikas indianer med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Nordamerikas indianer med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Nordamerikas indianer
 • Författare: Claude Fohlen
 • Genre: Filosofi & religion
 • Förlag: Alhambra
 • Utgivningsdatum: 2009-12-01
 • Pris: 181
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 125
 • Fysiska dimensioner: 200 x 130 x 5 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789186063092

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Nordamerikas indianer?

Nordamerikas indianer är skriven av författaren Claude Fohlen

När gavs Nordamerikas indianer ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-12-01.

Var kan jag köpa Nordamerikas indianer?

Vi rekommenderar att du köper Nordamerikas indianer hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

De nordamerikanska indianerna har allt sedan européernas intåg i slutet av 1400-talet varit ett undertryckt folk i det land som en gång var deras eget. Till skillnad från indianerna från Sydamerika, som till stor del blandade sig med kolonisatörerna förblev nordamerikas indianer en förtryckt minoritet som först på senare år lyckats kliva in på den historiska scenen.Vi känner alla till schablonbilderna av “rödskinnen” från böcker och westernfilmer, men indianernas historia är betydligt mera mångfacetterad än så. Nordamerikas indianer berättar om denna folkgrupps öde, om deras kultur och om indianernas ställning i dagens nordamerika.

Utgivande förlag: Alhambra