New York-trilogin – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Paul Auster

Jämför och hitta det billigaste priset på New York-trilogin innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. New York-trilogin är skriven av Paul Auster och gavs ut 2017-01-19.

New York-trilogin som bok, ljudbok eller e-bok.
New York-trilogin

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om New York-trilogin

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring New York-trilogin. Boken är skriven av författaren Paul Auster. Norstedts är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för New York-trilogin var 2017-01-19.

Originalspråket som Paul Auster skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa New York-trilogin i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 400 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 22 mm och den väger så mycket som 213 g. New York-trilogin ISBN är 9789113076997. New York-trilogin är en fristående bok .


Läs New York-trilogin som bok

För dig som vill köpa och läsa New York-trilogin som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på New York-trilogin som ljudbok

Vill du lyssna på New York-trilogin som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs New York-trilogin som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa New York-trilogin som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs New York-trilogin som pocket

New York-trilogin finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa New York-trilogin med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa New York-trilogin med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: New York-trilogin
 • Författare: Paul Auster
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Norstedts
 • Utgivningsdatum: 2017-01-19
 • Pris: 59
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 400
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 22 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789113076997

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit New York-trilogin?

New York-trilogin är skriven av författaren Paul Auster

När gavs New York-trilogin ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-01-19.

Var kan jag köpa New York-trilogin?

Vi rekommenderar att du köper New York-trilogin hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Tre berättelser, tre historier som blandar deckargenrens rekvisita med den moderna romanens identitetsproblematik. Tillsammans utgör de Paul Austers klassiker New York-trilogin, en redan mytomspunnen milstolpe i den amerikanska samtidslitteraturen.I första delen, Stad av glas, blir deckarförfattaren Quinn uppringd av någon som söker detektiven Paul Auster. Plötsligt finner han sig indragen i ett mysterium mer intrikat än något han själv kunnat tänka ut. I den efterföljande Vålnader vill White att Blue ska skugga Black och hålla honom under uppsikt så länge det blir nödvändigt. Från en lägenhet på andra sidan gatan kan Blue se hur Black sitter och skriver. Trilogin avslutas med Det låsta rummet. Fanshawe var berättarens vän under skoltiden men sedan förlorade de kontakten. Så kommer oväntat ett brev från Fanshawes hustru, som skriver att hennes man är försvunnen.

Utgivande förlag: Norstedts