Neuros och psykos. Småskrifter – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sigmund Freud

Jämför och hitta det billigaste priset på Neuros och psykos. Småskrifter innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Neuros och psykos. Småskrifter är skriven av Sigmund Freud och gavs ut 2009-04-20.

Neuros och psykos. Småskrifter som bok, ljudbok eller e-bok.
Neuros och psykos. Småskrifter

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 329

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Neuros och psykos. Småskrifter

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Neuros och psykos. Småskrifter. Boken är skriven av författaren Sigmund Freud. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Neuros och psykos. Småskrifter var 2009-04-20.

Originalspråket som Sigmund Freud skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Psykologi vilket ger den Docba som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Neuros och psykos. Småskrifter i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 392 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 21 mm och den väger så mycket som 460 g. Neuros och psykos. Småskrifter ISBN är 9789127118027. Neuros och psykos. Småskrifter är en del av serien: Samlade skrifter av Sigmund Freud (del 7).


Läs Neuros och psykos. Småskrifter som bok

För dig som vill köpa och läsa Neuros och psykos. Småskrifter som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 329 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Neuros och psykos. Småskrifter som ljudbok

Vill du lyssna på Neuros och psykos. Småskrifter som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Neuros och psykos. Småskrifter som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Neuros och psykos. Småskrifter som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Neuros och psykos. Småskrifter som pocket

Neuros och psykos. Småskrifter finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Neuros och psykos. Småskrifter med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Neuros och psykos. Småskrifter med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Neuros och psykos. Småskrifter
 • Författare: Sigmund Freud
 • Genre: Psykologi
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2009-04-20
 • Pris: 329
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 392
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 21 mm
 • SAB: Docba
 • ISBN: 9789127118027

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Neuros och psykos. Småskrifter?

Neuros och psykos. Småskrifter är skriven av författaren Sigmund Freud

När gavs Neuros och psykos. Småskrifter ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-04-20.

Var kan jag köpa Neuros och psykos. Småskrifter?

Vi rekommenderar att du köper Neuros och psykos. Småskrifter hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I det sjunde bandet av Freuds samlade skrifter presenteras några centrala essäer om neuros och psykos, liksom om ångest och svartsjuka. Ett återkommande tema är de omedvetna fantasierna, ett område som stått i centrum för mycket av den moderna psykoanalysen. Två artiklar tar upp frågan om psykoanalysens inställning till det ockulta fenomenet telepati.Översättning: Eva BackelinDenna titel är en beställningsvara, vilket innebär att den trycks först när en order läggs. Leveranstid är 5-8 vardagar. I övrigt är det ingen skillnad mot andra tryckta böcker.

Utgivande förlag: Natur &amp