Neuropsykitriska funktionsnedsättningar – introduktion för nyanställda – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ulrika Hallberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Neuropsykitriska funktionsnedsättningar – introduktion för nyanställda innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Neuropsykitriska funktionsnedsättningar – introduktion för nyanställda är skriven av Ulrika Hallberg och gavs ut 2019-10-31.

Neuropsykitriska funktionsnedsättningar - introduktion för nyanställda som bok, ljudbok eller e-bok.
Neuropsykitriska funktionsnedsättningar – introduktion för nyanställda

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 279

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Neuropsykitriska funktionsnedsättningar – introduktion för nyanställda

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Neuropsykitriska funktionsnedsättningar – introduktion för nyanställda. Boken är skriven av författaren Ulrika Hallberg. Komlitt är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Neuropsykitriska funktionsnedsättningar – introduktion för nyanställda var 2019-10-31.

Originalspråket som Ulrika Hallberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Funktionshinder: sociala aspekter Neurologi & klinisk neurofysiologi vilket ger den Ohfh som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Neuropsykitriska funktionsnedsättningar – introduktion för nyanställda i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 64 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Neuropsykitriska funktionsnedsättningar – introduktion för nyanställda ISBN är 9789172512115. Neuropsykitriska funktionsnedsättningar – introduktion för nyanställda är en fristående bok .


Läs Neuropsykitriska funktionsnedsättningar – introduktion för nyanställda som bok

För dig som vill köpa och läsa Neuropsykitriska funktionsnedsättningar – introduktion för nyanställda som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 279 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Neuropsykitriska funktionsnedsättningar – introduktion för nyanställda som ljudbok

Vill du lyssna på Neuropsykitriska funktionsnedsättningar – introduktion för nyanställda som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Neuropsykitriska funktionsnedsättningar – introduktion för nyanställda som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Neuropsykitriska funktionsnedsättningar – introduktion för nyanställda som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Neuropsykitriska funktionsnedsättningar – introduktion för nyanställda som pocket

Neuropsykitriska funktionsnedsättningar – introduktion för nyanställda finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Neuropsykitriska funktionsnedsättningar – introduktion för nyanställda med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Neuropsykitriska funktionsnedsättningar – introduktion för nyanställda med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Neuropsykitriska funktionsnedsättningar – introduktion för nyanställda
 • Författare: Ulrika Hallberg
 • Genre: Funktionshinder: sociala aspekter Neurologi & klinisk neurofysiologi
 • Förlag: Komlitt
 • Utgivningsdatum: 2019-10-31
 • Pris: 279
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 64
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Ohfh
 • ISBN: 9789172512115

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Neuropsykitriska funktionsnedsättningar – introduktion för nyanställda?

Neuropsykitriska funktionsnedsättningar – introduktion för nyanställda är skriven av författaren Ulrika Hallberg

När gavs Neuropsykitriska funktionsnedsättningar – introduktion för nyanställda ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-10-31.

Var kan jag köpa Neuropsykitriska funktionsnedsättningar – introduktion för nyanställda?

Vi rekommenderar att du köper Neuropsykitriska funktionsnedsättningar – introduktion för nyanställda hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Alla människor har rätt att bli bemötta med medmänsklighet och respekt, men kanske har de som är extra utsatta de allra största behoven av att bli bemötta just så. När man möter personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar ska man ha i åtanke att de inte själva valt sin funktionsnedsättning. Det innebär att man måste möta de här personerna med förståelse, empati och ödmjukhet.Oavsett vilken funktionsnedsättning som drabbar en leder det till att man blir extra utsatt. Man blir extra utsatt därför att man inte kan klara sig helt på egen hand. I stället blir man beroende av andra människor. Att vara beroende av andra människor innebär alltid en risk att inte få sina behov tillgodosedda. Det innebär också alltid en risk att bli felaktigt bemött.Syftet med den här boken är att ge dig baskunskaperna om just neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, vad de innebär, hur de drabbades livssituation ser ut, hur de anhörigas livssituation ser ut, vilka behov som finns och handfasta råd hur ett bra bemötande ser ut.

Utgivande förlag: Komlitt