Neurofarmakologi : för psykologer, psykoterapeuter och beteendevetare – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lotta Arborelius

Jämför och hitta det billigaste priset på Neurofarmakologi : för psykologer, psykoterapeuter och beteendevetare innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Neurofarmakologi : för psykologer, psykoterapeuter och beteendevetare är skriven av Lotta Arborelius och gavs ut 2016-04-11.

Neurofarmakologi : för psykologer, psykoterapeuter och beteendevetare som bok, ljudbok eller e-bok.
Neurofarmakologi : för psykologer, psykoterapeuter och beteendevetare

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 539

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Neurofarmakologi : för psykologer, psykoterapeuter och beteendevetare

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Neurofarmakologi : för psykologer, psykoterapeuter och beteendevetare. Boken är skriven av författaren Lotta Arborelius. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Neurofarmakologi : för psykologer, psykoterapeuter och beteendevetare var 2016-04-11.

Originalspråket som Lotta Arborelius skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Neurofarmakologi : för psykologer, psykoterapeuter och beteendevetare i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 304 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 245 x 17 mm och den väger så mycket som 834 g. Neurofarmakologi : för psykologer, psykoterapeuter och beteendevetare ISBN är 9789127137790. Neurofarmakologi : för psykologer, psykoterapeuter och beteendevetare är en fristående bok .


Läs Neurofarmakologi : för psykologer, psykoterapeuter och beteendevetare som bok

För dig som vill köpa och läsa Neurofarmakologi : för psykologer, psykoterapeuter och beteendevetare som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 539 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Neurofarmakologi : för psykologer, psykoterapeuter och beteendevetare som ljudbok

Vill du lyssna på Neurofarmakologi : för psykologer, psykoterapeuter och beteendevetare som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Neurofarmakologi : för psykologer, psykoterapeuter och beteendevetare som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Neurofarmakologi : för psykologer, psykoterapeuter och beteendevetare som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Neurofarmakologi : för psykologer, psykoterapeuter och beteendevetare som pocket

Neurofarmakologi : för psykologer, psykoterapeuter och beteendevetare finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Neurofarmakologi : för psykologer, psykoterapeuter och beteendevetare med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Neurofarmakologi : för psykologer, psykoterapeuter och beteendevetare med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Neurofarmakologi : för psykologer, psykoterapeuter och beteendevetare
 • Författare: Lotta Arborelius
 • Genre:
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2016-04-11
 • Pris: 539
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 304
 • Fysiska dimensioner: 245 x 245 x 17 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789127137790

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Neurofarmakologi : för psykologer, psykoterapeuter och beteendevetare?

Neurofarmakologi : för psykologer, psykoterapeuter och beteendevetare är skriven av författaren Lotta Arborelius

När gavs Neurofarmakologi : för psykologer, psykoterapeuter och beteendevetare ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-04-11.

Var kan jag köpa Neurofarmakologi : för psykologer, psykoterapeuter och beteendevetare?

Vi rekommenderar att du köper Neurofarmakologi : för psykologer, psykoterapeuter och beteendevetare hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Många av de klienter som psykologer och andra beteendevetare möter behandlas även med mediciner. Att känna till hur läkemedlen verkar, vilka biverkningar de kan ge och om de kan påverka den psykologiska behandlingen underlättar arbetet väsentligt liksom kommunikationen med övrig vårdpersonal.Här får läsaren både grundkunskaper i allmän farmakologi och fördjupning i farmakologisk behandling för psykiatriska, neuropsykiatriska, neurologiska och neurodegenerativa sjukdomar, smärta och sömn. Med ett begripligt språk förklarar författaren grundläggande fakta och begrepp samt beskriver de läkemedelsgrupper som används vid behandling av specifika sjukdomar, deras verkningsmekanism och biverkningar. Flera kapitel avslutas med hur farmakologisk behandling kan interagera med psykologisk behandling. Färgillustrationer bidrar med att förklara mer komplicerade processer.Neurofarmakologi riktar sig till blivande och yrkesverksamma psykologer, psykoterapeuter och andra professioner inom beteendevetenskapen, både på grundutbildningar och på specialistkurs i farmakologi.Saknar du ett fullständigt register i din bok? Gå in under fliken “Register” för att ladda ner bokens register i sin helhet.  

Utgivande förlag: Natur &amp