Neros torn – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Rick Riordan

Jämför och hitta det billigaste priset på Neros torn innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Neros torn är skriven av Rick Riordan och gavs ut 2021-05-26.

Neros torn som bok, ljudbok eller e-bok.
Neros torn

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Neros torn

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Neros torn. Boken är skriven av författaren Rick Riordan. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Neros torn var 2021-05-26.

Originalspråket som Rick Riordan skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Neros torn är det: 9789179756505.


Läs Neros torn som bok

För dig som vill köpa och läsa Neros torn som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Neros torn som ljudbok

Vill du lyssna på Neros torn som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Neros torn som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Neros torn som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Neros torn som pocket

Neros torn finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Neros torn med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Neros torn med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Neros torn
  • Författare: Rick Riordan
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-05-26
  • Pris:
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789179756505

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Neros torn?

Neros torn är skriven av författaren Rick Riordan

När gavs Neros torn ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-05-26.

Var kan jag köpa Neros torn?

Vi rekommenderar att du köper Neros torn hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Rafflande spänning i femte och avslutande delen i Rick Riordans populära serie om den grekiska guden Apollon, som dessvärre förvandlats till den finniga tonåringen Lester Papadopoulos. Lesters halvgudvänner på Camp Jupiter har just hjälpt honom överleva attacker från blodtörstiga ghuler, de har tillsammans tagit sig an en ond romersk kung och hans zombiearmé, samt de livsfarliga kejsarna Caligula och Commodus. Men ingen rast och ingen ro. Nu måste Lester och Meg följa harpyan Ellas profetia och bege sig till Neros torn i New York för att där besegra den sista kejsaren. Kommer han sedan äntligen få återvända till Olympen i sin fulländade, gudomliga gestalt? Rick Riordan är en av världens mest populära författare. Hans serie om Percy Jackson har översatts till mer än 35 språk, och legat till grund för två storfilmer från Hollywood. I serien om Apollon fortsätter han att utforska den grekiska och romerska mytologin i en rad böcker som ständigt ligger högt upp på New York Times bestsellerlista.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen