Naturkunskap 1a1

Naturkunskap 1a1 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Iann Lundegård

Jämför och hitta det billigaste priset på Naturkunskap 1a1 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Naturkunskap 1a1 är skriven av Iann Lundegård och gavs ut 2020-08-10.

Naturkunskap 1a1 som bok, ljudbok eller e-bok.
Naturkunskap 1a1

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 439

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Naturkunskap 1a1

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Naturkunskap 1a1. Boken är skriven av författaren Iann Lundegård. Sanoma Utbildning är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Naturkunskap 1a1 var 2020-08-10.

Originalspråket som Iann Lundegård skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Naturkunskap vilket ger den uU som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Naturkunskap 1a1 i traditionell inbundet format så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 250 x 196 x 12 mm och den väger så mycket som 525 g. Naturkunskap 1a1 ISBN är 9789152359280. Naturkunskap 1a1 är en fristående bok .


Läs Naturkunskap 1a1 som bok

För dig som vill köpa och läsa Naturkunskap 1a1 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 439 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Naturkunskap 1a1 som ljudbok

Vill du lyssna på Naturkunskap 1a1 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Naturkunskap 1a1 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Naturkunskap 1a1 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Naturkunskap 1a1 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Naturkunskap 1a1 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Naturkunskap 1a1
 • Författare: Iann Lundegård
 • Genre: Naturkunskap
 • Förlag: Sanoma Utbildning
 • Utgivningsdatum: 2020-08-10
 • Pris: 439
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 250 x 196 x 12 mm
 • SAB: uU
 • ISBN: 9789152359280
Vem har skrivit Naturkunskap 1a1?

Naturkunskap 1a1 är skriven av författaren Iann Lundegård.

När gavs Naturkunskap 1a1 ut?

Boken gavs ut 2020-08-10.

Var kan jag köpa Naturkunskap 1a1

Vi rekommenderar att du köper Naturkunskap 1a1 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Våra Naturkunskapsböcker ställer frågor som berör och väcker elevernas nyfikenhet att lära sig mer: “Spelar det någon roll för klimatet vad jag har på tallriken?”, “Behöver jag bry mig om regnskogen?”, “Finns det bra och dålig plast?”, “Hur ska vi handskas med virus och pandemier?” I elevnära engagerande texter ger författarna den naturvetenskapliga bakgrunden till viktiga frågor om hållbar utveckling, energi, hälsa och vår livsstils betydelse. Läromedlet ger eleverna förutsättningar att delta i diskussioner och ta ställning i vår tids avgörande miljö- och samhällsfrågor. Eleverna rustas i källkritiskt tänkande kring aktuella ämnen och får fundera över vad den naturvetenskapliga metoden egentligen innebär. Till varje kapitel finns elevuppgifter som lockar till diskussion och fördjupning. Det finns även några större samhällsaktuella frågeställningar att arbeta djupare med. Sist i boken finns faktafrågor till varje kapitel samt en ordlista med de väsentligaste begreppen samlade tillsammans med korta förklaringar. Naturkunskap 1a1 vänder sig till elever på gymnasiets yrkesprogram och vuxenutbildningen.

Utgivande förlag: Sanoma Utbildning