Nattstjärna – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Alyson Noël

Jämför och hitta det billigaste priset på Nattstjärna innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Nattstjärna är skriven av Alyson Noël och gavs ut 2013-12-13.

Nattstjärna som bok, ljudbok eller e-bok.
Nattstjärna

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 191

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Nattstjärna

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Nattstjärna. Boken är skriven av författaren Alyson Noël. Förlaget Buster är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Nattstjärna var 2013-12-13.

Originalspråket som Alyson Noël skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Fantasy & magisk realism vilket ger den uHce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Nattstjärna i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 303 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 140 x 20 mm och den väger så mycket som 451 g. Nattstjärna ISBN är 9789186911157. Nattstjärna är en del av serien: De odödliga (del 5).


Läs Nattstjärna som bok

För dig som vill köpa och läsa Nattstjärna som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 191 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Nattstjärna som ljudbok

Vill du lyssna på Nattstjärna som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Nattstjärna som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Nattstjärna som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Nattstjärna som pocket

Nattstjärna finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Nattstjärna med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Nattstjärna med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Nattstjärna
 • Författare: Alyson Noël
 • Genre: Fantasy & magisk realism
 • Förlag: Förlaget Buster
 • Utgivningsdatum: 2013-12-13
 • Pris: 191
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 303
 • Fysiska dimensioner: 215 x 140 x 20 mm
 • SAB: uHce
 • ISBN: 9789186911157

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Nattstjärna?

Nattstjärna är skriven av författaren Alyson Noël

När gavs Nattstjärna ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-12-13.

Var kan jag köpa Nattstjärna?

Vi rekommenderar att du köper Nattstjärna hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Förlaget Buster