Natthimmel med kulhål – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ocean Vuong

Jämför och hitta det billigaste priset på Natthimmel med kulhål innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Natthimmel med kulhål är skriven av Ocean Vuong och gavs ut 2017-10-03.

Natthimmel med kulhål som bok, ljudbok eller e-bok.
Natthimmel med kulhål

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Natthimmel med kulhål

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Natthimmel med kulhål. Boken är skriven av författaren Ocean Vuong. Modernista är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Natthimmel med kulhål var 2017-10-03.

Originalspråket som Ocean Vuong skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Poesi av särskilda poeter vilket ger den Hce.03 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Natthimmel med kulhål i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 96 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 172 x 5 mm och den väger så mycket som 228 g. Natthimmel med kulhål ISBN är 9789177017981. Natthimmel med kulhål är en fristående bok .


Läs Natthimmel med kulhål som bok

För dig som vill köpa och läsa Natthimmel med kulhål som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Natthimmel med kulhål som ljudbok

Vill du lyssna på Natthimmel med kulhål som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Natthimmel med kulhål som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Natthimmel med kulhål som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Natthimmel med kulhål som pocket

Natthimmel med kulhål finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Natthimmel med kulhål med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Natthimmel med kulhål med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Natthimmel med kulhål
 • Författare: Ocean Vuong
 • Genre: Poesi av särskilda poeter
 • Förlag: Modernista
 • Utgivningsdatum: 2017-10-03
 • Pris: 159
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 96
 • Fysiska dimensioner: 240 x 172 x 5 mm
 • SAB: Hce.03
 • ISBN: 9789177017981

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Natthimmel med kulhål?

Natthimmel med kulhål är skriven av författaren Ocean Vuong

När gavs Natthimmel med kulhål ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-10-03.

Var kan jag köpa Natthimmel med kulhål?

Vi rekommenderar att du köper Natthimmel med kulhål hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En av de senaste årens stora litterära sensationer Ocean Vuongs första fullängdare som poet, Dikterna utgår från Vuongs erfarenhet som barn av Vietnamkriget. Temana är de stora mänskliga: kärlek, familj, krig, sex, minne, sorg, som på samma gång är strängt och ömt hållna. Det är dikt som genom en rytmens och andningens obrutna förtrollning demonstrerar hur en blid hand på ett bröst förmår blidka också de våldsammaste av mänskliga begär. I svensk tolkning av författaren Andreas Lundberg. OCEAN VUONG är en vietnamesisk-amerikansk poet och essäist, född 1988 i Ho Chi Minh City i Vietnam. Han kom till USA med sin familj som tvååring, efter ett år i flyktingläger på Filippinerna. Vuongs poesi förenar musikaliteten i den muntliga berättelse- och sångtradition han är uppvuxen med, med en kreativ kärlek till det engelska språket. Före »Det är dikter som du läser för att uppnå förändring.« | Bernur»Som att följa en fisk röra sig: Ocean Vuong hanterar engelskan med ett slags muskulös intuition. Dikterna är på samma gång eleganta och liksom slagna av förundran, berättande och lyriska, formellt bundna och lediga.« | The New Yorker »Det finns en mäktig emotionell motström i dessa dikter, sprungna ur Ocean Vuongs uppriktighet och frispråkighet, och ur hans förmåga att fånga ögonblick i tiden med både fotografisk exakthet och en känsla för alla tings flyktighet.« New York Times Natthimmel med kulhål har han gett ut två chapbooks: Burnings [2011] och No [2013]. Ocean Vuong är i dag bosatt i New York. Natthimmel med kulhål, har gjort litterär sensation i USA. Boken har jämförts med den engelska litteraturens stora: Emily Dickinson och till och med William Shakespeare. »Det är en fantastisk diktsamling skriven med en enorm känslighet inför tillvarons villkor.« | Expressen Kultur »Jag är komplett tagen av den här boken. Det är så skickligt och smidigt utfört, så märkligt och vackert, så brutalt, konstant överraskande.« | Kristoffer Folkhammar, Sydsvenskan »En hisnande svindelkänsla av intimitet och förlust. Det är den förtvivlade lyckan i kärleksdiktens klassiska orfeusblick: just när jag ser dig är du borta.« | Anna Hallberg, Dagens nyheterUtsedd till en av Årets böcker 2016 av: The New York Times, The New Yorker, Boston Globe, San Francisco Chronicle, Huffington Post, NPR, Publishers Weekly, Irish Times, Library Journal, Buzzfeed, Bustle, Entropy Magazine & BookThug.Finalist för Lambda Literary Award Finalist för Kate Tufts Discovery Award Finalist för Forward Prize VINNARE av T.S Eliot Prize 2017 VINNARE av Thom Gunn Award VINNARE av Whiting Award for Poetry Sverigebesök 31:a maj i samtal med den hyllade franske författaren Édouard Louis på Kulturhuset Stadsteatern

Utgivande förlag: Modernista