Nattens ritualer – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lina Berg

Jämför och hitta det billigaste priset på Nattens ritualer innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Nattens ritualer är skriven av Lina Berg och gavs ut 2020-04-07.

Nattens ritualer som bok, ljudbok eller e-bok.
Nattens ritualer

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 133

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Nattens ritualer

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Nattens ritualer. Boken är skriven av författaren Lina Berg. Vertigo förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Nattens ritualer var 2020-04-07.

Originalspråket som Lina Berg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Erotisk skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Nattens ritualer i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 116 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 7 mm och den väger så mycket som 101 g. Nattens ritualer ISBN är 9789178196883. Nattens ritualer är en fristående bok .


Läs Nattens ritualer som bok

För dig som vill köpa och läsa Nattens ritualer som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 133 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Nattens ritualer som ljudbok

Vill du lyssna på Nattens ritualer som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Nattens ritualer som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Nattens ritualer som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Nattens ritualer som pocket

Nattens ritualer finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Nattens ritualer med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Nattens ritualer med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Nattens ritualer
 • Författare: Lina Berg
 • Genre: Erotisk skönlitteratur
 • Förlag: Vertigo förlag
 • Utgivningsdatum: 2020-04-07
 • Pris: 133
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 116
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 7 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789178196883

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Nattens ritualer?

Nattens ritualer är skriven av författaren Lina Berg

När gavs Nattens ritualer ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-04-07.

Var kan jag köpa Nattens ritualer?

Vi rekommenderar att du köper Nattens ritualer hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Hit återkommer jag nu när jag vet var öppningen finns, jag vänder himlen upp och ner och faller ut från underlandet igen. Du är en del av en hemlighet och ett mysterium för mig, jag kan fly in i dig som in i en portal.”Efter att ha läst hans roman skickar hon ett meddelande till honom. Han har något. Han väcker de innersta, smutsigaste lustarna till liv. Kommer han att leva ut dem med henne?Lina Berg räds inga gränser och bjuder in till upphetsande och vågad läsning. Rådet är att läsa med en hand under täcket.

Utgivande förlag: Vertigo förlag