Natt och dag : ord för årets alla dagar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ylva Eggehorn

Jämför och hitta det billigaste priset på Natt och dag : ord för årets alla dagar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Natt och dag : ord för årets alla dagar är skriven av Ylva Eggehorn och gavs ut 2018-11-19.

Natt och dag : ord för årets alla dagar som bok, ljudbok eller e-bok.
Natt och dag : ord för årets alla dagar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 299

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Natt och dag : ord för årets alla dagar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Natt och dag : ord för årets alla dagar. Boken är skriven av författaren Ylva Eggehorn. Verbum AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Natt och dag : ord för årets alla dagar var 2018-11-19.

Originalspråket som Ylva Eggehorn skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Religion vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Natt och dag : ord för årets alla dagar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 155 x 30 mm och den väger så mycket som 501 g. Natt och dag : ord för årets alla dagar ISBN är 9789152636220. Natt och dag : ord för årets alla dagar är en del av serien: Livsfrågor.


Läs Natt och dag : ord för årets alla dagar som bok

För dig som vill köpa och läsa Natt och dag : ord för årets alla dagar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 299 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Natt och dag : ord för årets alla dagar som ljudbok

Vill du lyssna på Natt och dag : ord för årets alla dagar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Natt och dag : ord för årets alla dagar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Natt och dag : ord för årets alla dagar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Natt och dag : ord för årets alla dagar som pocket

Natt och dag : ord för årets alla dagar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Natt och dag : ord för årets alla dagar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Natt och dag : ord för årets alla dagar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Natt och dag : ord för årets alla dagar
 • Författare: Ylva Eggehorn
 • Genre: Religion
 • Förlag: Verbum AB
 • Utgivningsdatum: 2018-11-19
 • Pris: 299
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 200 x 155 x 30 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789152636220

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Natt och dag : ord för årets alla dagar?

Natt och dag : ord för årets alla dagar är skriven av författaren Ylva Eggehorn

När gavs Natt och dag : ord för årets alla dagar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-11-19.

Var kan jag köpa Natt och dag : ord för årets alla dagar?

Vi rekommenderar att du köper Natt och dag : ord för årets alla dagar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Natt och dag – Ord för årets alla dagar är en bok för daglig reflektion och andakt under ett helt år. Ylva Eggehorn har i mer än 50 år i berört människor med sitt språk. I Natt och dag har hon samlat texter från olika tider och sammanhang tillsammans med ett antal nyskrivna. Kalenderår och kyrkoår, årstidsväxlingar, livets skiften och koltrastsång är några av de trådar som löper genom de 366 texterna. En blandad skatt från bön och lyrik till reflektioner och skönlitterära texter. Servitriserna i bakgrunden som dukar upp lunch medan jag talar, de har vita blusar. Och jag ser hur de rör sig allt långsammare, hur de försöker dämpa ljuden av porslin och bestick, hur de stannar upp till sist, som allvarsamma konfirmander. Vem rör vid oss alla? Vad är det för viskning som når oss, fast oddsen är så totalt emot oss? En av servitriserna omfamnar mig efteråt. Jag tror inte på Gud, säger hon. Men du har ett språk som liksom lägger en bro över erfarenhetsdjupen. Så att vi kan gå över dem tillsammans. PRESS: “Mycket intressanta är funderingarna kring det försvunna ansiktet, Guds behov av oss och trädens betydelse. Dikter skrivna eller översatta av författaren samspelar med hennes reflekterande, meditativa och alluderande prosa…Som en tråd genom året går årstiderna och de kyrkliga helgerna. Natt och dag är en bra bok för egen reflektion och fördjupande samtal.” Birgitta Carlquist, BTJ-häftet nr 2, 2019 “Texterna i Natt och Dag ger oss uppbyggelse för årets alla dagar, och kan man tillägga, nätter om så behövs. Att få bläddra förbi dagens datum och gå tillbaka i tiden, eller framåt och få mer än den aktuella dagen till livs, känns som en extra gåva…Hennes hängivenhet och innerliga tro, var kom den ifrån? Ja, en kallelse, ett bejakande och ett svar på ett tilltal som hon lyssnade till, och som hon varit trogen genom livet. Och som hon nu delar med sig av till oss. Vi kan bara tacka och ta emot, Natt och Dag.” Elisabet Finné, Katolskt magasin 9, 2019.

Utgivande förlag: Verbum AB