Narva Boxningsklubb. – Östermalm tur och retur – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Christer Franzén

Jämför och hitta det billigaste priset på Narva Boxningsklubb. – Östermalm tur och retur innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Narva Boxningsklubb. – Östermalm tur och retur är skriven av Christer Franzén och gavs ut 2014-12-16.

Narva Boxningsklubb. - Östermalm tur och retur som bok, ljudbok eller e-bok.
Narva Boxningsklubb. – Östermalm tur och retur

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 239

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Narva Boxningsklubb. – Östermalm tur och retur

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Narva Boxningsklubb. – Östermalm tur och retur. Boken är skriven av författaren Christer Franzén. Nomen förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Narva Boxningsklubb. – Östermalm tur och retur var 2014-12-16.

Originalspråket som Christer Franzén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Boxning vilket ger den Rbk som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Narva Boxningsklubb. – Östermalm tur och retur i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 286 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 15 mm och den väger så mycket som 375 g. Narva Boxningsklubb. – Östermalm tur och retur ISBN är 9789174658248. Narva Boxningsklubb. – Östermalm tur och retur är en fristående bok .


Läs Narva Boxningsklubb. – Östermalm tur och retur som bok

För dig som vill köpa och läsa Narva Boxningsklubb. – Östermalm tur och retur som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 239 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Narva Boxningsklubb. – Östermalm tur och retur som ljudbok

Vill du lyssna på Narva Boxningsklubb. – Östermalm tur och retur som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Narva Boxningsklubb. – Östermalm tur och retur som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Narva Boxningsklubb. – Östermalm tur och retur som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Narva Boxningsklubb. – Östermalm tur och retur som pocket

Narva Boxningsklubb. – Östermalm tur och retur finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Narva Boxningsklubb. – Östermalm tur och retur med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Narva Boxningsklubb. – Östermalm tur och retur med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Narva Boxningsklubb. – Östermalm tur och retur
 • Författare: Christer Franzén
 • Genre: Boxning
 • Förlag: Nomen förlag
 • Utgivningsdatum: 2014-12-16
 • Pris: 239
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 286
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 15 mm
 • SAB: Rbk
 • ISBN: 9789174658248

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Narva Boxningsklubb. – Östermalm tur och retur?

Narva Boxningsklubb. – Östermalm tur och retur är skriven av författaren Christer Franzén

När gavs Narva Boxningsklubb. – Östermalm tur och retur ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-12-16.

Var kan jag köpa Narva Boxningsklubb. – Östermalm tur och retur?

Vi rekommenderar att du köper Narva Boxningsklubb. – Östermalm tur och retur hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Narva BoxningsklubbChrister Franzén är fil.doktor och känd boxningshistoriker, författare till artiklar och böcker om boxning, bland dem standardverket om den svenska professionella boxningens historia, Ringside och biografier över stilboxaren Stig Waltersson och Sveriges förste proffsboxare Hjalmar Olsson/Jack Campbell. Författaren har tidigare haft ledande positioner inom svensk boxning på klubb-, distrikts- och nationell nivå. Christer Franzén är redaktör för sajten www.mrboxhist.se med syfte att dokumentera och popularisera den svenska amatörboxningens historia. Hemsidan innehåller också en databas med tiotusentals matcher.Kartläggning av den svenska boxningshistorien går vidare. Den här gången är turen kommen till Stockholmsklubben Narva BK. Idag räknas Narva BK som en av de klassiska boxningsklubbarna, men Narva har i likhet med alla andra föreningar sett såväl ebb som flod. Här skildras klubbens fem första decennier, från de första ostadiga åren på 1930-talet, dess gyllene period, dess nedgång och fall samt dess återkomst i förorten under 1950-talet. Narva innehöll tidigt några av svensk boxnings största profiler som på olika sätt bidrog till den svenska amatörboxningens utveckling. Under perioden samlade klubbens boxare 65 nationella mästerskapstecken, OS- och EM-medaljer samt deltog i åtskilliga landskamper och internationella prestigeuppdrag.

Utgivande förlag: Nomen förlag