Närhetsprincipen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Hanna-Linnea Rengfors

Jämför och hitta det billigaste priset på Närhetsprincipen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Närhetsprincipen är skriven av Hanna-Linnea Rengfors och gavs ut 2020-03-20.

Närhetsprincipen som bok, ljudbok eller e-bok.
Närhetsprincipen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Närhetsprincipen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Närhetsprincipen. Boken är skriven av författaren Hanna-Linnea Rengfors. IT-LIT AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Närhetsprincipen var 2020-03-20.

Originalspråket som Hanna-Linnea Rengfors skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Poesi vilket ger den Hc.03 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Närhetsprincipen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 282 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 139 x 30 mm och den väger så mycket som 555 g. Närhetsprincipen ISBN är 9789198564037. Närhetsprincipen är en fristående bok .


Läs Närhetsprincipen som bok

För dig som vill köpa och läsa Närhetsprincipen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Närhetsprincipen som ljudbok

Vill du lyssna på Närhetsprincipen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Närhetsprincipen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Närhetsprincipen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Närhetsprincipen som pocket

Närhetsprincipen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Närhetsprincipen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Närhetsprincipen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Närhetsprincipen
 • Författare: Hanna-Linnea Rengfors
 • Genre: Poesi
 • Förlag: IT-LIT AB
 • Utgivningsdatum: 2020-03-20
 • Pris: 219
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 282
 • Fysiska dimensioner: 215 x 139 x 30 mm
 • SAB: Hc.03
 • ISBN: 9789198564037

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Närhetsprincipen?

Närhetsprincipen är skriven av författaren Hanna-Linnea Rengfors

När gavs Närhetsprincipen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-03-20.

Var kan jag köpa Närhetsprincipen?

Vi rekommenderar att du köper Närhetsprincipen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Jag har svårt att tänka mig något mer brinnande, tröstande, förlösande att läsa i dessa karantänstider” – Valerie Kyeyune Backström, Expressen.I april 2017 kommer den moderna terrorismen till Sverige. Den typ av händelser vi vant oss att följa på avstånd har till slut också inträffat »hos oss«. Medier som rapporterar. Telefonnät som slås ut. Kaos på facebook. Ett torg som täcks i blommor.Med utgångspunkt i de starka reaktionerna på attentatet i Stockholm 2017 sätter Hanna-Linnea Rengfors fingret på flera av västvärldens stora moraliska dilemman. En bok om vår oroliga tid, men också om barn, mödrar och kvinnor som kämpar på och gör motstånd i stället för att bara ge upp. Närhetsprincipen är en storslagen och hjärtskärande berättelse om närhet och omsorg i en globaliserad samtid.

Utgivande förlag: IT-LIT AB