När postmodernismen kom till Sverige – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Johan Lundberg

Jämför och hitta det billigaste priset på När postmodernismen kom till Sverige innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. När postmodernismen kom till Sverige är skriven av Johan Lundberg och gavs ut 2020-08-12.

När postmodernismen kom till Sverige som bok, ljudbok eller e-bok.
När postmodernismen kom till Sverige

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 209

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om När postmodernismen kom till Sverige

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring När postmodernismen kom till Sverige. Boken är skriven av författaren Johan Lundberg. Timbro är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för När postmodernismen kom till Sverige var 2020-08-12.

Originalspråket som Johan Lundberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Gc.58,Bfk-c:k.58 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa När postmodernismen kom till Sverige i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 302 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 153 x 25 mm och den väger så mycket som 494 g. När postmodernismen kom till Sverige ISBN är 9789177032151. När postmodernismen kom till Sverige är en fristående bok .


Läs När postmodernismen kom till Sverige som bok

För dig som vill köpa och läsa När postmodernismen kom till Sverige som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 209 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på När postmodernismen kom till Sverige som ljudbok

Vill du lyssna på När postmodernismen kom till Sverige som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs När postmodernismen kom till Sverige som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa När postmodernismen kom till Sverige som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs När postmodernismen kom till Sverige som pocket

När postmodernismen kom till Sverige finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa När postmodernismen kom till Sverige med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa När postmodernismen kom till Sverige med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: När postmodernismen kom till Sverige
 • Författare: Johan Lundberg
 • Genre:
 • Förlag: Timbro
 • Utgivningsdatum: 2020-08-12
 • Pris: 209
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 302
 • Fysiska dimensioner: 220 x 153 x 25 mm
 • SAB: Gc.58,Bfk-c:k.58
 • ISBN: 9789177032151

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit När postmodernismen kom till Sverige?

När postmodernismen kom till Sverige är skriven av författaren Johan Lundberg

När gavs När postmodernismen kom till Sverige ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-08-12.

Var kan jag köpa När postmodernismen kom till Sverige?

Vi rekommenderar att du köper När postmodernismen kom till Sverige hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Postmodernismen hör till de senaste decenniernas mest inflytelserika teorier. I När postmodernismen kom till Sverige skildrar Johan Lundberg hur det postmoderna tankegodset slog igenom på svenska kultursidor och i kretsen kring Svenska Akademien på 1980- och 1990-talen. Han följer nyckelpersonerna – Horace Engdahl, Stig Larsson, Sara Danius m fl – och visar hur postmodernismen och dess efterföljare alltjämt utövar stort inflytande inom akademi, medier och politik. Om författarenJOHAN LUNDBERG är litteraturhistoriker och författare.

Utgivande förlag: Timbro