När framtiden ljusnar (e-bok) – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sofia Fritzson

Jämför och hitta det billigaste priset på När framtiden ljusnar (e-bok) innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. När framtiden ljusnar (e-bok) är skriven av Sofia Fritzson och gavs ut 2018-12-01.

När framtiden ljusnar (e-bok) som bok, ljudbok eller e-bok.
När framtiden ljusnar (e-bok)

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om När framtiden ljusnar (e-bok)

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring När framtiden ljusnar (e-bok). Boken är skriven av författaren Sofia Fritzson. HarperCollins Nordic är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för När framtiden ljusnar (e-bok) var 2018-12-01.

Originalspråket som Sofia Fritzson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är E-bok.

Om du vill läsa När framtiden ljusnar (e-bok) i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . När framtiden ljusnar (e-bok) ISBN är 9789150724905. När framtiden ljusnar (e-bok) är en del av serien: Silk.


Läs När framtiden ljusnar (e-bok) som bok

För dig som vill köpa och läsa När framtiden ljusnar (e-bok) som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på När framtiden ljusnar (e-bok) som ljudbok

Vill du lyssna på När framtiden ljusnar (e-bok) som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs När framtiden ljusnar (e-bok) som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa När framtiden ljusnar (e-bok) som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs När framtiden ljusnar (e-bok) som pocket

När framtiden ljusnar (e-bok) finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa När framtiden ljusnar (e-bok) med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa När framtiden ljusnar (e-bok) med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: När framtiden ljusnar (e-bok)
 • Författare: Sofia Fritzson
 • Genre:
 • Förlag: HarperCollins Nordic
 • Utgivningsdatum: 2018-12-01
 • Pris:
 • Format: E-bok
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9789150724905

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit När framtiden ljusnar (e-bok)?

När framtiden ljusnar (e-bok) är skriven av författaren Sofia Fritzson

När gavs När framtiden ljusnar (e-bok) ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-12-01.

Var kan jag köpa När framtiden ljusnar (e-bok)?

Vi rekommenderar att du köper När framtiden ljusnar (e-bok) hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Jennifer Storm lämnade Falkenberg som tonåring och har aldrig sett tillbaka. Men när ett okänt foto av hennes försvunna mamma dyker upp tvingas hon återvända. Väl där hoppas hon på en nystart, men relationen till systrarna Melinda och Fanny är ansträngd och dessutom väcks gamla minnen till liv när hon återser sin ungdomskärlek Sebastian Seger.Sebastian har lagt känslorna för Jennifer bakom sig och är fullt upptagen med att skriva en bok, men attraktionen mellan dem går inte att förneka. När frågorna börjar hopa sig kring systrarnas mamma och hennes försvinnande, ställs allt på sin spets för Jennifer. Kan hon återförenas med sina systrar – och vågar hon möta framtiden tillsammans med Sebastian? När framtiden ljusnar är tredje och sista boken i serien Systrarna & kärleken, en romanceserie om kärlek, systerskap och familjehemligheter.

Utgivande förlag: HarperCollins Nordic