När Billie blev en superhjälpare – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Thereza Neopikhanova Åberg

Jämför och hitta det billigaste priset på När Billie blev en superhjälpare innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. När Billie blev en superhjälpare är skriven av Thereza Neopikhanova Åberg och gavs ut 2019-12-30.

När Billie blev en superhjälpare som bok, ljudbok eller e-bok.
När Billie blev en superhjälpare

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om När Billie blev en superhjälpare

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring När Billie blev en superhjälpare. Boken är skriven av författaren Thereza Neopikhanova Åberg. Kids4Future UF är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för När Billie blev en superhjälpare var 2019-12-30.

Originalspråket som Thereza Neopikhanova Åberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Berättelser vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa När Billie blev en superhjälpare i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 28 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 148 x 7 mm och den väger så mycket som 203 g. När Billie blev en superhjälpare ISBN är 9789151950402. När Billie blev en superhjälpare är en fristående bok .


Läs När Billie blev en superhjälpare som bok

För dig som vill köpa och läsa När Billie blev en superhjälpare som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på När Billie blev en superhjälpare som ljudbok

Vill du lyssna på När Billie blev en superhjälpare som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs När Billie blev en superhjälpare som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa När Billie blev en superhjälpare som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs När Billie blev en superhjälpare som pocket

När Billie blev en superhjälpare finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa När Billie blev en superhjälpare med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa När Billie blev en superhjälpare med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: När Billie blev en superhjälpare
 • Författare: Thereza Neopikhanova Åberg
 • Genre: Berättelser
 • Förlag: Kids4Future UF
 • Utgivningsdatum: 2019-12-30
 • Pris: 189
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 28
 • Fysiska dimensioner: 210 x 148 x 7 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789151950402

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit När Billie blev en superhjälpare?

När Billie blev en superhjälpare är skriven av författaren Thereza Neopikhanova Åberg

När gavs När Billie blev en superhjälpare ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-12-30.

Var kan jag köpa När Billie blev en superhjälpare?

Vi rekommenderar att du köper När Billie blev en superhjälpare hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vi bakom Kids4Future UF är tre gymnasieelever som såg en brist på undervisning kring miljön för barn, och vi valde därför att agera. Vi har under framtagandet av boken haft kontakt med en förskolepedagog som hjälpt oss utforma innehållet efter läroplanen för förskolor som lyder: “Arbetslaget ska skapa förutsättningar för barnen att förstå hur deras egna handlingar kan påverka miljön och bidra till en hållbar utveckling”Detta gör att boken även passar utmärkt som undervisningsmaterial. Själva huvudkaraktären Billie har sitt namn grundat i en önskan om ett ovanligt men ändå barnvänligt namn och eftersom att Billie är ett könsneutralt namn, blev namnet självklart. Vi har i boken valt att utelämna viss information om Billie som exempelvis ålder, kön, familj och boende. Detta i syfte att barnen själva ska få fantisera om resten och därmed tolka boken på sitt eget unika sätt. Boken är baserat på en ny lärdom vid varje nytt uppslag där Billie på ena sidan förklarar hur hen agerar i en vardagssituation och på andra sidan varför man ska agera som Billie gör. Vi har sedan i slutet sammanfattat alla lärdomar Billie tagit upp under dagen, i ett syfte att ge barnen en tydlig översikt på hur de kan agera. På så sätt får vi barnen att inse att små saker kan göra stor skillnad.Inte nog med att bokens innehåll bidrar till en hållbar utveckling så gör även boken i sig det också. För varje träd som har avverkats till tillverkningen av just denna bok så planteras det ett nytt. Utöver det är även boken Svanenmärkt. Gör som många av Sveriges förskolor och privatpersoner och köp en bok du också. Ju fler barn som läser denna bok är desto fler barn som är med i kampen mot en grönare vardag, tillsammans kan vi göra skillnad. Allt börjar med denna bok.

Utgivande förlag: Kids4Future UF