Naken sanning – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Elisabeth Akteus Rex

Jämför och hitta det billigaste priset på Naken sanning innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Naken sanning är skriven av Elisabeth Akteus Rex och gavs ut 2013-09-10.

Naken sanning som bok, ljudbok eller e-bok.
Naken sanning

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 109

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Naken sanning

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Naken sanning. Boken är skriven av författaren Elisabeth Akteus Rex. Hoi Förlag AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Naken sanning var 2013-09-10.

Originalspråket som Elisabeth Akteus Rex skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Naken sanning i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 377 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 137 x 25 mm och den väger så mycket som . Naken sanning ISBN är 9789186775636. Naken sanning är en del av serien: Rex (del 2).


Läs Naken sanning som bok

För dig som vill köpa och läsa Naken sanning som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 109 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Naken sanning som ljudbok

Vill du lyssna på Naken sanning som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Naken sanning som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Naken sanning som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Naken sanning som pocket

Naken sanning finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Naken sanning med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Naken sanning med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Naken sanning
 • Författare: Elisabeth Akteus Rex
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Hoi Förlag AB
 • Utgivningsdatum: 2013-09-10
 • Pris: 109
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 377
 • Fysiska dimensioner: 210 x 137 x 25 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789186775636

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Naken sanning?

Naken sanning är skriven av författaren Elisabeth Akteus Rex

När gavs Naken sanning ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-09-10.

Var kan jag köpa Naken sanning?

Vi rekommenderar att du köper Naken sanning hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Två små barn försvinner spårlöst på väg hem från skolan och Örebro, som just blivit sig likt igen efter serievåldtäktmannens härjningar, hamnar åter i medias blickfång.Emelie Thörnqvist har flyttat tillbaka till stan och försöker återhämta sig från de senaste månadernas kaos. Ett nytt jobb och två män som hon inte kan välja mellan hjälper henne att förtränga två kommande rättegångar som hon måste vittna i. Ganska snart inser hon dock att allt inte står rätt till på den nya arbetsplatsen, och en dag står dessutom hennes syster Cecilia plötsligt utanför dörren, på flykt från sin egen man och den religiösa sekt de tillhör.Medan löpsedlarna undrar vad polisen gör för att hitta de försvunna pojkarna trasslas Emelie in i en serie händelser som tvingar henne att välja: ska hon stanna och slåss eller fly?Naken sanning, den fristående fortsättningen på Dold agenda, handlar om maktmissbruk och om vad rädsla kan göra med en människa. En otäck historia, men också en berättelse om hopp, förlåtelse och mod.

Utgivande förlag: Hoi Förlag AB