Några råd till min kära dotter – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Marianne Hamilton

Jämför och hitta det billigaste priset på Några råd till min kära dotter innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Några råd till min kära dotter är skriven av Marianne Hamilton och gavs ut 2020-06-15.

Några råd till min kära dotter som bok, ljudbok eller e-bok.
Några råd till min kära dotter

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Några råd till min kära dotter

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Några råd till min kära dotter. Boken är skriven av författaren Marianne Hamilton. Ek och Bok är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Några råd till min kära dotter var 2020-06-15.

Originalspråket som Marianne Hamilton skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Några råd till min kära dotter i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 134 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 130 x 14 mm och den väger så mycket som 308 g. Några råd till min kära dotter ISBN är . Några råd till min kära dotter är en fristående bok .


Läs Några råd till min kära dotter som bok

För dig som vill köpa och läsa Några råd till min kära dotter som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Några råd till min kära dotter som ljudbok

Vill du lyssna på Några råd till min kära dotter som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Några råd till min kära dotter som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Några råd till min kära dotter som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Några råd till min kära dotter som pocket

Några råd till min kära dotter finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Några råd till min kära dotter med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Några råd till min kära dotter med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Några råd till min kära dotter
 • Författare: Marianne Hamilton
 • Genre:
 • Förlag: Ek och Bok
 • Utgivningsdatum: 2020-06-15
 • Pris: 149
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 134
 • Fysiska dimensioner: 210 x 130 x 14 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Några råd till min kära dotter?

Några råd till min kära dotter är skriven av författaren Marianne Hamilton

När gavs Några råd till min kära dotter ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-06-15.

Var kan jag köpa Några råd till min kära dotter?

Vi rekommenderar att du köper Några råd till min kära dotter hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I Några råd till min kära dotter inspirerar Marianne Hamilton kvinnor till att ta tag i sina egna karriärer och satsa på ledande roller. Målet är ytterst ett bättre och bredare flöde av chefer till näringslivet. Hamilton ger 46 praktiska råd att diskutera och dra lärdom från. Boken är skriven för kvinnor på arbetsplatsen men den passar också bra för män. Våra bolagschefer runt om i världen de flesta är män har läst boken med stor behållning. Den ökar förståelsen för kvinnors utmaningar och gör att de kan coacha sina medarbetare ännu bättre. HELENA HEDBLOM, VD och koncernchef, EPIROC Marianne Hamiltons bok är skriven för kvinnor i näringslivet,men jag uppmanar även män att läsa den. Förutom bra råd till yngre personer i början av sina karriärer visar den hur organisationer fungerar och hur man kan hantera dem bättre till förmån för både kvinnor och män. PETER VOSER, Styrelseordförande, ABB Boken är unik. Tydlig, utan omskriverier och med faktiska exempel. Fungerar som vägledning likväl som ledarskapsbok eller bara inspiration till vem som helst som vill ta sig vidare i livet. LISA GUNNARSSON, Head of LINKEDIN NORDICS Jag hoppas att den här boken får stor spridning! Den hjälper oss förstå att vi själva kan påverka vår utveckling, visar vilka möjligheter vi får och att vi kan nå de positioner vi strävar efter med egen kraft. Go for it!” ROBIN TEIGLAND, Professor Management of Digitalization, CHALMERS TEKNISKA HÖGSKOLA “Jag uppskattar verkligen det pragmatiska ansatsen och tror att Volvokoncernen kan bli ännu bättre genom att använda dess innehåll.” MARTIN LUNDSTEDT, VD och koncernchef, VOLVO GROUP

Utgivande förlag: Ek och Bok