Nå din dröm : få modet att följa drömmen, och verktygen för att lyckas! – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Charlotte Lindberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Nå din dröm : få modet att följa drömmen, och verktygen för att lyckas! innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Nå din dröm : få modet att följa drömmen, och verktygen för att lyckas! är skriven av Charlotte Lindberg och gavs ut 2017-09-04.

Nå din dröm : få modet att följa drömmen, och verktygen för att lyckas! som bok, ljudbok eller e-bok.
Nå din dröm : få modet att följa drömmen, och verktygen för att lyckas!

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 133

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Nå din dröm : få modet att följa drömmen, och verktygen för att lyckas!

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Nå din dröm : få modet att följa drömmen, och verktygen för att lyckas!. Boken är skriven av författaren Charlotte Lindberg. Glimra Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Nå din dröm : få modet att följa drömmen, och verktygen för att lyckas! var 2017-09-04.

Originalspråket som Charlotte Lindberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Karriärplanering vilket ger den Dok som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Spiral.

Om du vill läsa Nå din dröm : få modet att följa drömmen, och verktygen för att lyckas! i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 74 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 210 x 20 mm och den väger så mycket som 460 g. Nå din dröm : få modet att följa drömmen, och verktygen för att lyckas! ISBN är 9789187501371. Nå din dröm : få modet att följa drömmen, och verktygen för att lyckas! är en fristående bok .


Läs Nå din dröm : få modet att följa drömmen, och verktygen för att lyckas! som bok

För dig som vill köpa och läsa Nå din dröm : få modet att följa drömmen, och verktygen för att lyckas! som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 133 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Nå din dröm : få modet att följa drömmen, och verktygen för att lyckas! som ljudbok

Vill du lyssna på Nå din dröm : få modet att följa drömmen, och verktygen för att lyckas! som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Nå din dröm : få modet att följa drömmen, och verktygen för att lyckas! som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Nå din dröm : få modet att följa drömmen, och verktygen för att lyckas! som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Nå din dröm : få modet att följa drömmen, och verktygen för att lyckas! som pocket

Nå din dröm : få modet att följa drömmen, och verktygen för att lyckas! finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Nå din dröm : få modet att följa drömmen, och verktygen för att lyckas! med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Nå din dröm : få modet att följa drömmen, och verktygen för att lyckas! med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Nå din dröm : få modet att följa drömmen, och verktygen för att lyckas!
 • Författare: Charlotte Lindberg
 • Genre: Karriärplanering
 • Förlag: Glimra Förlag
 • Utgivningsdatum: 2017-09-04
 • Pris: 133
 • Format: Spiral
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 74
 • Fysiska dimensioner: 220 x 210 x 20 mm
 • SAB: Dok
 • ISBN: 9789187501371

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Nå din dröm : få modet att följa drömmen, och verktygen för att lyckas!?

Nå din dröm : få modet att följa drömmen, och verktygen för att lyckas! är skriven av författaren Charlotte Lindberg

När gavs Nå din dröm : få modet att följa drömmen, och verktygen för att lyckas! ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-09-04.

Var kan jag köpa Nå din dröm : få modet att följa drömmen, och verktygen för att lyckas!?

Vi rekommenderar att du köper Nå din dröm : få modet att följa drömmen, och verktygen för att lyckas! hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vad drömmer du om? Alldeles oavsett om din dröm är liten eller stor, en vag önskan eller hela meningen med livet så kan det vara svårt att ta första steget för att förverkliga den. Nå din dröm hjälper dig att komma igång och ger dig värdefulla verktyg för att du ska kunna nå ditt mål.Till varje avsnitt i boken hör ett antal praktiska övningar som hjälper dig att börja använda de nya verktygen. Uppgifterna kan handla om att börja prioritera på ett nytt sätt, att skapa målbilder, hitta positiva nya vinklar eller uppmärksamma detaljer i livet som kanske annars glöms bort. Nå din dröm innehåller sju kapitel med rubriker som Så blir du handlingskraftig, En lysande start, Välj att vara en vinnare, Öka chansen att lyckas, Inspiration och Uthållighet. Här finns en mängd tänkvärda råd och tips för den som vill komma närmare sin dröm. Utgångspunkten är att ingen dröm är för stor eller för liten, och att vägen mot drömmen är värdefull i sig själv. När du har ett tydligt formulerat mål att jobba mot har du också alla möjligheter att växa som människa.

Utgivande förlag: Glimra Förlag