Mytologier – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Roland Barthes

Jämför och hitta det billigaste priset på Mytologier innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mytologier är skriven av Roland Barthes och gavs ut 2007-08-01.

Mytologier som bok, ljudbok eller e-bok.
Mytologier

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 192

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Mytologier

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mytologier. Boken är skriven av författaren Roland Barthes. Arkiv förlag/A-Z förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mytologier var 2007-08-01.

Originalspråket som Roland Barthes skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samhälle & politik vilket ger den Bb,Hce.04 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Mytologier i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 253 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 130 x 20 mm och den väger så mycket som 276 g. Mytologier ISBN är 9789179242091. Mytologier är en fristående bok .


Läs Mytologier som bok

För dig som vill köpa och läsa Mytologier som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 192 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mytologier som ljudbok

Vill du lyssna på Mytologier som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Mytologier som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mytologier som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mytologier som pocket

Mytologier finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mytologier med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mytologier med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mytologier
 • Författare: Roland Barthes
 • Genre: Samhälle & politik
 • Förlag: Arkiv förlag/A-Z förlag
 • Utgivningsdatum: 2007-08-01
 • Pris: 192
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 253
 • Fysiska dimensioner: 200 x 130 x 20 mm
 • SAB: Bb,Hce.04
 • ISBN: 9789179242091

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mytologier?

Mytologier är skriven av författaren Roland Barthes

När gavs Mytologier ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2007-08-01.

Var kan jag köpa Mytologier?

Vi rekommenderar att du köper Mytologier hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

I sitt klassiska arbete Mytologier (1957) analyserar och förklarar sociologen och semiologen Roland Barthes (1915-1980) de “myter” som utgör den moderna människans vardagsvärld. I korta kapitel presenterar han en serie fenomen från det dagliga livet i Västeuropa – bland annat romare på film, författare på semester, tvättmedel, Charlie Chaplin, Greta Garbo, biff och pommes frites, vin och mjölk, bilmodeller, den objektiva litteraturkritiken, Einsteins hjärna och Tour de France.I det sammanfattande och framåtblickande kapitlet “Myten idag” redogör Barthes för sin metod. Hans mål är att avslöja den ideologi vars främsta kännetecken är att historiskt bestämda företeelser framställs och tolkas som eviga och “naturliga”. Barthes var en intellektuell som tidigt tog masskulturen på ett kritiskt allvar. Poängen är inte att avfärda den utan att belysa dess mytiska karaktär och ideologiska funktion.

Utgivande förlag: Arkiv förlag/A-Z förlag