Mycket hände efter min död – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ricardo Adolfo

Jämför och hitta det billigaste priset på Mycket hände efter min död innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mycket hände efter min död är skriven av Ricardo Adolfo och gavs ut 2013-04-17.

Mycket hände efter min död som bok, ljudbok eller e-bok.
Mycket hände efter min död

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Mycket hände efter min död

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mycket hände efter min död. Boken är skriven av författaren Ricardo Adolfo. Astor Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mycket hände efter min död var 2013-04-17.

Originalspråket som Ricardo Adolfo skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Mycket hände efter min död i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 170 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 125 x 15 mm och den väger så mycket som 204 g. Mycket hände efter min död ISBN är 9789186757212. Mycket hände efter min död är en fristående bok .


Läs Mycket hände efter min död som bok

För dig som vill köpa och läsa Mycket hände efter min död som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mycket hände efter min död som ljudbok

Vill du lyssna på Mycket hände efter min död som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Mycket hände efter min död som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mycket hände efter min död som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mycket hände efter min död som pocket

Mycket hände efter min död finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mycket hände efter min död med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mycket hände efter min död med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mycket hände efter min död
 • Författare: Ricardo Adolfo
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Astor Förlag
 • Utgivningsdatum: 2013-04-17
 • Pris: 119
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 170
 • Fysiska dimensioner: 180 x 125 x 15 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789186757212

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mycket hände efter min död?

Mycket hände efter min död är skriven av författaren Ricardo Adolfo

När gavs Mycket hände efter min död ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-04-17.

Var kan jag köpa Mycket hände efter min död?

Vi rekommenderar att du köper Mycket hände efter min död hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Med hjälp av en bedräglig jobbförmedlare lämnar en liten familj sitt fattiga hemland och beger sig till den rika ön i jakt på ett bättre liv. Väl framme upptäcker de snart att inget är som de förväntat sig. Det är svårt att hitta arbete och boendet som väntar på dem måste delas med flera familjer. Det blir ett hårt slag för kvinnan i familjen men hon lyckas hitta ett jobb. Mannen tycks inte göra något rätt i sin nya situation och famlar ständigt mellan hopp och förtvivlan.En söndag på vägen hem går tunnelbanan sönder och familjen går vilse i staden. De talar inte språket och kan inte be om hjälp. Deras vandring i en stad vars gator är märkta av konkurser förvandlas till ett dygnslångt maraton av missförstånd och konfrontationer. Efter en natt förstår mannen att om han inte ber om hjälp kan de vara vilse för alltid. Men om han gör det kan drömmen om ett nytt liv ödeläggas.Detta är en berättelse om migrationen som social situation, de papperslösas livsvillkor och kampen för en dräglig tillvaro. Romanen utforskar den inre och yttre kampen hos dem som tvingas in i ett utanförskap och saknar förmågan att kommunicera med sin omgivning. Mycket hände efter min död är en svindlande resa genom den europeiska skymningen.Ricardo Adolfo föddes i Luanda 1975 men växte upp i Lissabon. Han har lovordats för sin förmåga att skärskåda samtiden genom sin lättillgängliga och säregna prosa.Hans verk har rönt stor uppskattning och översatts till flera språk. Mycket hände efter min död är hans tredje roman och den första som översatts till svenska.

Utgivande förlag: Astor Förlag