Musse & Helium. Vinterpysselbok med klistermärken – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Camilla Brinck, Maxim Kalmér

Jämför och hitta det billigaste priset på Musse & Helium. Vinterpysselbok med klistermärken innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Musse & Helium. Vinterpysselbok med klistermärken är skriven av Camilla Brinck, Maxim Kalmér och gavs ut 2021-10-01.

Musse & Helium. Vinterpysselbok med klistermärken som bok, ljudbok eller e-bok.
Musse & Helium. Vinterpysselbok med klistermärken

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 109

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Musse & Helium. Vinterpysselbok med klistermärken

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Musse & Helium. Vinterpysselbok med klistermärken. Boken är skriven av författaren Camilla Brinck, Maxim Kalmér. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Musse & Helium. Vinterpysselbok med klistermärken var 2021-10-01.

Originalspråket som Camilla Brinck, Maxim Kalmér skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Musse & Helium. Vinterpysselbok med klistermärken är det: 9789179758981.


Läs Musse & Helium. Vinterpysselbok med klistermärken som bok

För dig som vill köpa och läsa Musse & Helium. Vinterpysselbok med klistermärken som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 109 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Musse & Helium. Vinterpysselbok med klistermärken som ljudbok

Vill du lyssna på Musse & Helium. Vinterpysselbok med klistermärken som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Musse & Helium. Vinterpysselbok med klistermärken som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Musse & Helium. Vinterpysselbok med klistermärken som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Musse & Helium. Vinterpysselbok med klistermärken som pocket

Musse & Helium. Vinterpysselbok med klistermärken finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Musse & Helium. Vinterpysselbok med klistermärken med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Musse & Helium. Vinterpysselbok med klistermärken med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Musse & Helium. Vinterpysselbok med klistermärken
  • Författare: Camilla Brinck, Maxim Kalmér
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-10-01
  • Pris: 109
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789179758981

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Musse & Helium. Vinterpysselbok med klistermärken?

Musse & Helium. Vinterpysselbok med klistermärken är skriven av författaren Camilla Brinck, Maxim Kalmér

När gavs Musse & Helium. Vinterpysselbok med klistermärken ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-10-01.

Var kan jag köpa Musse & Helium. Vinterpysselbok med klistermärken?

Vi rekommenderar att du köper Musse & Helium. Vinterpysselbok med klistermärken hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Pussla, pyssla, måla, hitta rätt i labyrinter, lös rebusar och hjälp barnens favoritmöss Musse och Helium med mycket annat spännande och klurigt i den här pysselboken! Musse & Heliums vinterpysselbok roar i väntan på julafton, men är också den perfekta sysselsättningen som räcker hela jullovet och till och med hela vintern. Camilla Brincks succéserie om de modiga små mössen utspelar sig i en unik och myllrande fantasivärld fylld av humor, spänning och färgsprakande miljöer, och älskas av barn i alla åldrar.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen