Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Camilla Brinck

Jämför och hitta det billigaste priset på Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen är skriven av Camilla Brinck och gavs ut 2021-06-28.

Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen som bok, ljudbok eller e-bok.
Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 49

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen. Boken är skriven av författaren Camilla Brinck. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen var 2021-06-28.

Originalspråket som Camilla Brinck skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Ljudbok.

Om du är ute efter ISBN-numret för Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen är det: 9789179770501.


Läs Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen som bok

För dig som vill köpa och läsa Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 49 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen som ljudbok

Vill du lyssna på Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen som pocket

Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen
  • Författare: Camilla Brinck
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-06-28
  • Pris: 49
  • Format: Ljudbok
  • ISBN: 9789179770501

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen?

Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen är skriven av författaren Camilla Brinck

När gavs Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-06-28.

Var kan jag köpa Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen?

Vi rekommenderar att du köper Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Musse och Helium är två små möss som bor hemma hos Camilla. Hur de kom dit är det ingen som vet, men konstigt nog kan mössen prata och Camilla förstår dem. En dag hittar mössen ett hål i väggen som leder till en annan värld – Djurriket. Det visar sig att Musse och Helium är prins och prinsessa i Djurriket, men har skickats därifrån eftersom onda Duvjägare vill ta dem till fånga för att på så sätt komma över rikets största skatt, Guldosten. Musse och Heliums föräldrar, kungen och drottningen, är mystiskt försvunna, men det finns andra varelser som skyddar och hjälper dem. Varulven Ta-Ta, Tant Gamelina och grislejonet Charlie är bara några av alla mössens fantastiska vänner i Djurriket. Nu måste Musse och Helium finna Guldosten innan Duvjägarna fångar dem … Det här är Morgan Allings inläsningar av de fem kapitelböckerna om Musse & Heliums första äventyr, som från början släpptes som fyra dramatiserade ljudbokssäsonger. Berättelsen om deras jakt på guldosten är sig lik, men många detaljer skiljer sig mellan den första ljudboksversionen i fyra säsonger, och det som sedan blev ett äventyr i fem delar.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen