Musse & Helium. Korsordsbok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Camilla Brinck

Jämför och hitta det billigaste priset på Musse & Helium. Korsordsbok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Musse & Helium. Korsordsbok är skriven av Camilla Brinck och gavs ut 2021-06-01.

Musse & Helium. Korsordsbok som bok, ljudbok eller e-bok.
Musse & Helium. Korsordsbok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Musse & Helium. Korsordsbok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Musse & Helium. Korsordsbok. Boken är skriven av författaren Camilla Brinck. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Musse & Helium. Korsordsbok var 2021-06-01.

Originalspråket som Camilla Brinck skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Musse & Helium. Korsordsbok är det: 9789179756598.


Läs Musse & Helium. Korsordsbok som bok

För dig som vill köpa och läsa Musse & Helium. Korsordsbok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Musse & Helium. Korsordsbok som ljudbok

Vill du lyssna på Musse & Helium. Korsordsbok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Musse & Helium. Korsordsbok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Musse & Helium. Korsordsbok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Musse & Helium. Korsordsbok som pocket

Musse & Helium. Korsordsbok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Musse & Helium. Korsordsbok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Musse & Helium. Korsordsbok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Musse & Helium. Korsordsbok
  • Författare: Camilla Brinck
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-06-01
  • Pris: 59
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789179756598

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Musse & Helium. Korsordsbok?

Musse & Helium. Korsordsbok är skriven av författaren Camilla Brinck

När gavs Musse & Helium. Korsordsbok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-06-01.

Var kan jag köpa Musse & Helium. Korsordsbok?

Vi rekommenderar att du köper Musse & Helium. Korsordsbok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Kul hjärngympa med barnens favoriter Musse och Helium! En rolig korsordsbok för barn mellan 6 och 12 år. Boken är full av kluriga korsord i olika svårighetsgrader – både för dig som just blivit nyfiken på bokstäver och ord, och för dig som har knäckt läskoden sedan länge. Alla korsord är illustrerade med färgglada bilder ur Musse och Heliums fantasifulla värld. Blir det för klurigt kan du kika på lösningarna längst bak i boken.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen