Musse & Helium. Den hemlighetsfulla världen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Camilla Brinck

Jämför och hitta det billigaste priset på Musse & Helium. Den hemlighetsfulla världen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Musse & Helium. Den hemlighetsfulla världen är skriven av Camilla Brinck och gavs ut 2021-06-30.

Musse & Helium. Den hemlighetsfulla världen som bok, ljudbok eller e-bok.
Musse & Helium. Den hemlighetsfulla världen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 32

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Musse & Helium. Den hemlighetsfulla världen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Musse & Helium. Den hemlighetsfulla världen. Boken är skriven av författaren Camilla Brinck. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Musse & Helium. Den hemlighetsfulla världen var 2021-06-30.

Originalspråket som Camilla Brinck skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är E-bok.

Om du är ute efter ISBN-numret för Musse & Helium. Den hemlighetsfulla världen är det: 9789179772598.


Läs Musse & Helium. Den hemlighetsfulla världen som bok

För dig som vill köpa och läsa Musse & Helium. Den hemlighetsfulla världen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 32 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Musse & Helium. Den hemlighetsfulla världen som ljudbok

Vill du lyssna på Musse & Helium. Den hemlighetsfulla världen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Musse & Helium. Den hemlighetsfulla världen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Musse & Helium. Den hemlighetsfulla världen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Musse & Helium. Den hemlighetsfulla världen som pocket

Musse & Helium. Den hemlighetsfulla världen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Musse & Helium. Den hemlighetsfulla världen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Musse & Helium. Den hemlighetsfulla världen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Musse & Helium. Den hemlighetsfulla världen
  • Författare: Camilla Brinck
  • Genre:
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-06-30
  • Pris: 32
  • Format: E-bok
  • ISBN: 9789179772598

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Musse & Helium. Den hemlighetsfulla världen?

Musse & Helium. Den hemlighetsfulla världen är skriven av författaren Camilla Brinck

När gavs Musse & Helium. Den hemlighetsfulla världen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-06-30.

Var kan jag köpa Musse & Helium. Den hemlighetsfulla världen?

Vi rekommenderar att du köper Musse & Helium. Den hemlighetsfulla världen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Böckerna om Musse och Helium har trollbundit barn och vuxna över hela landet. Äntligen har mössen funnit Guldosten och räddat Djurriket undan de elaka Duvjägarna. Men var är Musse och Heliums föräldrar? Doftspåret har upphört och föräldrarna är fortfarande spårlöst försvunna, och det verkar som om spåren leder till Människovärlden! Våra vänner måste än en gång ge sig ut på en farlig resa. Nu börjar ett nytt magiskt uppdrag för Musse och Helium! En bok för hela familjen! Vänder sig främst till barn mellan 6 och 10 år, men passar även utmärkt som högläsningsbok för barn från 4 år. Camilla Brinck har skapat en unik och myllrande fantasivärld fylld av humor, spänning och färgsprakande miljöer. Böckerna om Musse och Helium har sålt i över 1 miljon exemplar och trollbundit barn och vuxna över hela landet.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen