Musse & Helium. Dags att sova – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Camilla Brinck

Jämför och hitta det billigaste priset på Musse & Helium. Dags att sova innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Musse & Helium. Dags att sova är skriven av Camilla Brinck och gavs ut 2021-04-28.

Musse & Helium. Dags att sova som bok, ljudbok eller e-bok.
Musse & Helium. Dags att sova

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Musse & Helium. Dags att sova

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Musse & Helium. Dags att sova. Boken är skriven av författaren Camilla Brinck. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Musse & Helium. Dags att sova var 2021-04-28.

Originalspråket som Camilla Brinck skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Musse & Helium. Dags att sova är det: 9789179756468.


Läs Musse & Helium. Dags att sova som bok

För dig som vill köpa och läsa Musse & Helium. Dags att sova som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Musse & Helium. Dags att sova som ljudbok

Vill du lyssna på Musse & Helium. Dags att sova som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Musse & Helium. Dags att sova som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Musse & Helium. Dags att sova som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Musse & Helium. Dags att sova som pocket

Musse & Helium. Dags att sova finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Musse & Helium. Dags att sova med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Musse & Helium. Dags att sova med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Musse & Helium. Dags att sova
  • Författare: Camilla Brinck
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-04-28
  • Pris: 129
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179756468

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Musse & Helium. Dags att sova?

Musse & Helium. Dags att sova är skriven av författaren Camilla Brinck

När gavs Musse & Helium. Dags att sova ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-04-28.

Var kan jag köpa Musse & Helium. Dags att sova?

Vi rekommenderar att du köper Musse & Helium. Dags att sova hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Kom till ro med Musse och Helium. Camilla Brincks magiskt sprakande fantasivärld om de två mössen Musse och Helium är barnens bokfavoriter. Följ med på ett avkopplande äventyr när Musse och Helium ska sova. Rogivande text och stora vackra bilduppslag vyssar både möss och andra små lyssnare till sömns. Här finns också inslag av mindfulness och kvällsrutiner som kan göra nattningen eller vilostunden mysig och harmonisk. För första gången finns nu en Musse och Helium-berättelse i större format, rikt illustrerad med magiska färgbilder att drömma sig bort i. En bok för hela familjen! Den här bilderboken vänder sig främst till barn mellan 3 och 6 år, men passar även utmärkt för 7-10-åringar.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen