Musiken i Guds rike: Musikens ursprung, syfte och praktiska funktion – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kenneth Palmquist

Jämför och hitta det billigaste priset på Musiken i Guds rike: Musikens ursprung, syfte och praktiska funktion innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Musiken i Guds rike: Musikens ursprung, syfte och praktiska funktion är skriven av Kenneth Palmquist och gavs ut 2014-03-01.

Musiken i Guds rike: Musikens ursprung, syfte och praktiska funktion som bok, ljudbok eller e-bok.
Musiken i Guds rike: Musikens ursprung, syfte och praktiska funktion

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Musiken i Guds rike: Musikens ursprung, syfte och praktiska funktion

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Musiken i Guds rike: Musikens ursprung, syfte och praktiska funktion. Boken är skriven av författaren Kenneth Palmquist. Createspace Independent Publishing Platform är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Musiken i Guds rike: Musikens ursprung, syfte och praktiska funktion var 2014-03-01.

Originalspråket som Kenneth Palmquist skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Teknik & handledningar vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa Musiken i Guds rike: Musikens ursprung, syfte och praktiska funktion i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 268 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 229 x 152 x 14 mm och den väger så mycket som 363 g. Musiken i Guds rike: Musikens ursprung, syfte och praktiska funktion ISBN är 9781482542592. Musiken i Guds rike: Musikens ursprung, syfte och praktiska funktion är en fristående bok .


Läs Musiken i Guds rike: Musikens ursprung, syfte och praktiska funktion som bok

För dig som vill köpa och läsa Musiken i Guds rike: Musikens ursprung, syfte och praktiska funktion som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Musiken i Guds rike: Musikens ursprung, syfte och praktiska funktion som ljudbok

Vill du lyssna på Musiken i Guds rike: Musikens ursprung, syfte och praktiska funktion som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Musiken i Guds rike: Musikens ursprung, syfte och praktiska funktion som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Musiken i Guds rike: Musikens ursprung, syfte och praktiska funktion som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Musiken i Guds rike: Musikens ursprung, syfte och praktiska funktion som pocket

Musiken i Guds rike: Musikens ursprung, syfte och praktiska funktion finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Musiken i Guds rike: Musikens ursprung, syfte och praktiska funktion med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Musiken i Guds rike: Musikens ursprung, syfte och praktiska funktion med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Musiken i Guds rike: Musikens ursprung, syfte och praktiska funktion
 • Författare: Kenneth Palmquist
 • Genre: Teknik & handledningar
 • Förlag: Createspace Independent Publishing Platform
 • Utgivningsdatum: 2014-03-01
 • Pris: 149
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 268
 • Fysiska dimensioner: 229 x 152 x 14 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781482542592

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Musiken i Guds rike: Musikens ursprung, syfte och praktiska funktion?

Musiken i Guds rike: Musikens ursprung, syfte och praktiska funktion är skriven av författaren Kenneth Palmquist

När gavs Musiken i Guds rike: Musikens ursprung, syfte och praktiska funktion ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-03-01.

Var kan jag köpa Musiken i Guds rike: Musikens ursprung, syfte och praktiska funktion?

Vi rekommenderar att du köper Musiken i Guds rike: Musikens ursprung, syfte och praktiska funktion hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Createspace Independent Publishing Platform