Musik i skolan Lärarpaket Årskurs 1-3 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Pia Åhlund

Jämför och hitta det billigaste priset på Musik i skolan Lärarpaket Årskurs 1-3 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Musik i skolan Lärarpaket Årskurs 1-3 är skriven av Pia Åhlund och gavs ut 2016-09-05.

Musik i skolan Lärarpaket Årskurs 1-3 som bok, ljudbok eller e-bok.
Musik i skolan Lärarpaket Årskurs 1-3

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 1309

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Musik i skolan Lärarpaket Årskurs 1-3

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Musik i skolan Lärarpaket Årskurs 1-3. Boken är skriven av författaren Pia Åhlund. musikskolan.se är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Musik i skolan Lärarpaket Årskurs 1-3 var 2016-09-05.

Originalspråket som Pia Åhlund skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Musik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Spiral.

Om du vill läsa Musik i skolan Lärarpaket Årskurs 1-3 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 280 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 297 x 210 x 40 mm och den väger så mycket som 1050 g. Musik i skolan Lärarpaket Årskurs 1-3 ISBN är 9789185791996. Musik i skolan Lärarpaket Årskurs 1-3 är en del av serien: Musik i skolan (del 1).


Läs Musik i skolan Lärarpaket Årskurs 1-3 som bok

För dig som vill köpa och läsa Musik i skolan Lärarpaket Årskurs 1-3 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 1309 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Musik i skolan Lärarpaket Årskurs 1-3 som ljudbok

Vill du lyssna på Musik i skolan Lärarpaket Årskurs 1-3 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Musik i skolan Lärarpaket Årskurs 1-3 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Musik i skolan Lärarpaket Årskurs 1-3 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Musik i skolan Lärarpaket Årskurs 1-3 som pocket

Musik i skolan Lärarpaket Årskurs 1-3 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Musik i skolan Lärarpaket Årskurs 1-3 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Musik i skolan Lärarpaket Årskurs 1-3 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Musik i skolan Lärarpaket Årskurs 1-3
 • Författare: Pia Åhlund
 • Genre: Musik
 • Förlag: musikskolan.se
 • Utgivningsdatum: 2016-09-05
 • Pris: 1309
 • Format: Spiral
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 280
 • Fysiska dimensioner: 297 x 210 x 40 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789185791996

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Musik i skolan Lärarpaket Årskurs 1-3?

Musik i skolan Lärarpaket Årskurs 1-3 är skriven av författaren Pia Åhlund

När gavs Musik i skolan Lärarpaket Årskurs 1-3 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-09-05.

Var kan jag köpa Musik i skolan Lärarpaket Årskurs 1-3?

Vi rekommenderar att du köper Musik i skolan Lärarpaket Årskurs 1-3 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Musik i skolan är avsett både för erfarna musiklärare och för dem som har kortare erfarenhet eller utbildning i ämnet.Med utgångspunkt i läroplanen introduceras mycket instrumentalspel, fakta, teori och gehör tidigt och på ett lustfullt och strukturerat sätt. Till materialet finns också album på Spotify eller 6 cd-skivor med alla sånger inspelade, både i fullversion och som kompbakgrunder.På YouTube finns det filmer som kan användas av både lärare och elever.För eleverna finns elevhäften, ett per årskurs, som beställs separat (i förpackning om 10 st).

Utgivande förlag: musikskolan.se