Mumindalens alfabet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tove Jansson, Annika Sandelin

Jämför och hitta det billigaste priset på Mumindalens alfabet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mumindalens alfabet är skriven av Tove Jansson, Annika Sandelin och gavs ut 2021-04-26.

Mumindalens alfabet som bok, ljudbok eller e-bok.
Mumindalens alfabet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Mumindalens alfabet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mumindalens alfabet. Boken är skriven av författaren Tove Jansson, Annika Sandelin. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mumindalens alfabet var 2021-04-26.

Originalspråket som Tove Jansson, Annika Sandelin skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Mumindalens alfabet är det: 9789179756970.


Läs Mumindalens alfabet som bok

För dig som vill köpa och läsa Mumindalens alfabet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mumindalens alfabet som ljudbok

Vill du lyssna på Mumindalens alfabet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Mumindalens alfabet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mumindalens alfabet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mumindalens alfabet som pocket

Mumindalens alfabet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mumindalens alfabet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mumindalens alfabet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Mumindalens alfabet
  • Författare: Tove Jansson, Annika Sandelin
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-04-26
  • Pris: 189
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179756970

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mumindalens alfabet?

Mumindalens alfabet är skriven av författaren Tove Jansson, Annika Sandelin

När gavs Mumindalens alfabet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-04-26.

Var kan jag köpa Mumindalens alfabet?

Vi rekommenderar att du köper Mumindalens alfabet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Mumindalens alfabet är en introduktion till alfabetet, och en rundvandring i den magiska Mumindalen. I den här färgsprakande ABC-boken får vi träffa Tove Janssons älskade Mumintroll, men också upptäcka okända knytt och andra spännande karaktärer ur originalverken om Muminfamiljen. Den mästerliga barnboksförfattaren och poeten Annika Sandelin har skrivit en dikt för varje bokstav. Dikterna, skrivna på rim, tar oss på ett språkligt äventyr där läsaren får vända, vrida, smaka och känna på hur bokstäverna i vårt alfabet kan användas. Mumindalens alfabet är en modern klassiker som passar för högläsning tillsammans. I den här vackra boken finns nytt att hämta för Muminentusiaster i alla åldrar! Illustrationerna i boken är hämtade ur Tove Janssons originalverk om Mumintrollet och hans familj.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen