Mucho más åk 9 övningsbok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Monika Knutagård

Jämför och hitta det billigaste priset på Mucho más åk 9 övningsbok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mucho más åk 9 övningsbok är skriven av Monika Knutagård och gavs ut 2020-08-04.

Mucho más åk 9 övningsbok som bok, ljudbok eller e-bok.
Mucho más åk 9 övningsbok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 148

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Mucho más åk 9 övningsbok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mucho más åk 9 övningsbok. Boken är skriven av författaren Monika Knutagård. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mucho más åk 9 övningsbok var 2020-08-04.

Originalspråket som Monika Knutagård skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Läromedel vilket ger den Fk som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Mucho más åk 9 övningsbok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 176 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Mucho más åk 9 övningsbok ISBN är 9789147130825. Mucho más åk 9 övningsbok är en del av serien: Mucho más.


Läs Mucho más åk 9 övningsbok som bok

För dig som vill köpa och läsa Mucho más åk 9 övningsbok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 148 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mucho más åk 9 övningsbok som ljudbok

Vill du lyssna på Mucho más åk 9 övningsbok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Mucho más åk 9 övningsbok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mucho más åk 9 övningsbok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mucho más åk 9 övningsbok som pocket

Mucho más åk 9 övningsbok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mucho más åk 9 övningsbok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mucho más åk 9 övningsbok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mucho más åk 9 övningsbok
 • Författare: Monika Knutagård
 • Genre: Läromedel
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2020-08-04
 • Pris: 148
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 176
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Fk
 • ISBN: 9789147130825

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mucho más åk 9 övningsbok?

Mucho más åk 9 övningsbok är skriven av författaren Monika Knutagård

När gavs Mucho más åk 9 övningsbok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-08-04.

Var kan jag köpa Mucho más åk 9 övningsbok?

Vi rekommenderar att du köper Mucho más åk 9 övningsbok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Få mycket mer av spanskan!Med Mucho más får du mer övningar, vägledning och stöd än något annat läromedel i spanska, både för lärare och elev. Det är därför det heter som det heter.Läs merMucho más innehåller texter med tydlig progression, en bred variation av texttyper och fler övningar än du är van vid så att varje moment kan tränas flera gånger. Övningarna till varje kapitel är indelade i två nivåer. De mer utmanande övningarna, El desafío, fungerar som en slags elevhandledning med sammanfattningar, kommentarer och förklaringar som riktar sig direkt till eleven. Tack vare den kan eleverna jobba på egen hand vilket frigör mer av din tid för de elever som behöver personlig hjälp, samtidigt som det aldrig saknas material och utmaningar för de elever som vill jobba snabbare. I varje kapitel finns ett avsnitt som heter Den spansktalande världen. Här får eleverna lära sig om vardagsliv, levnadssätt och sociala relationer. Avsnittet tar upp sådant som är intressant för eleverna och som de kommer att ha nytta av i sociala sammanhang. Exempelvis handlar det om hur man hälsar på varandra och deltar i ett samtal eller vad man bör tänka på när man är bjuden på middag. I åk 6-7 är detta avsnitt skrivet på sva-granskad svenska. Från åk 8 går vi mer och mer över till spanska. I slutet av varje kapitel finns en självutvärdering som ger eleven bra koll på hur det går. I lärarmaterialet, finns tips på hur du och eleverna kan använda den. I lärarmaterialet ger vi även konkreta tips på hur du som lärare kan lägga upp undervisningen. Lärarhandledningen ger dig även mer bedömningsstöd än andra lärarhandledningar. Alla förmågor testas och utvärderas. – Digital (lärarlicens) innehåller allt lärarmaterial du behöver för undervisningen, oavsett om eleverna har de digitala eller tryckta komponenterna i serien. Lärarlicensen är kopplad till både Digital (elevlicens) och Digitalt Övningsmaterial (elevlicens) så att du kan följa elevernas progression.- Digital (elevlicens) – digitalt läromedel i varje årskurs 6-9.För klassen där eleverna har läroböcker:- Allt-i-ett-bok (åk 6) med både texter och övningar- Textbok (åk 7-9) rikligt med övningar på två nivåer- Övningsbok (åk 7-9) uppgifter med koppling till texterna- Digitalt Övningsmaterial (elevlicens) med interaktiva övningar, facit och texten upplästOm författarnaMonika Knutagård är en erfaren lärare och läromedelsförfattare som undervisar i spanska och engelska på högstadiet. Komponenter i serienMycket mer utvärderingMycket realia Elevhandledning som frigör din tid

Utgivande förlag: Liber