Moxie – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jennifer Mathieu

Jämför och hitta det billigaste priset på Moxie innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Moxie är skriven av Jennifer Mathieu och gavs ut 2019-09-20.

Moxie som bok, ljudbok eller e-bok.
Moxie

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Moxie

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Moxie. Boken är skriven av författaren Jennifer Mathieu. Lilla Piratförlaget är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Moxie var 2019-09-20.

Originalspråket som Jennifer Mathieu skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skolberättelser vilket ger den uHce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Moxie i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 347 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 179 x 110 x 20 mm och den väger så mycket som 192 g. Moxie ISBN är 9789178131051. Moxie är en fristående bok .


Läs Moxie som bok

För dig som vill köpa och läsa Moxie som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Moxie som ljudbok

Vill du lyssna på Moxie som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Moxie som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Moxie som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Moxie som pocket

Moxie finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Moxie med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Moxie med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Moxie
 • Författare: Jennifer Mathieu
 • Genre: Skolberättelser
 • Förlag: Lilla Piratförlaget
 • Utgivningsdatum: 2019-09-20
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 347
 • Fysiska dimensioner: 179 x 110 x 20 mm
 • SAB: uHce
 • ISBN: 9789178131051

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Moxie?

Moxie är skriven av författaren Jennifer Mathieu

När gavs Moxie ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-09-20.

Var kan jag köpa Moxie?

Vi rekommenderar att du köper Moxie hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Feministisk ungdomsbok nu i pocket!Vivian har fått nog. Nog av stan hon bor i, där killar som spelar amerikansk fotboll får göra vad de vill. Nog av skolans sexistiska klädregler, och de eviga trakasserierna i korridorerna. Inspirerad av sin mammas tid som Riot Grrrl på nittiotalet, och fanzinen som Vivian hittar från den tiden, gör hon det första numret av MOXIE — ett fanzine som uppmanar till feministisk aktion. Och snart visar det sig att Vivian är långt ifrån ensam om att ha fått nog. I skolan börjar tjejer — som Vivian inte ens känner — kalla sig för Moxie girls, och snart kan ingen längre blunda för sanningen. Det är dags för revolution.”Det här är årets mest medryckande läsning!” Bladen brinner, Vi läser   

Utgivande förlag: Lilla Piratförlaget