Mötet med barnet : fysioterapi för barn med svår funktionsnedsättning ur ett familjeperspektiv – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Åsa Bartonek

Jämför och hitta det billigaste priset på Mötet med barnet : fysioterapi för barn med svår funktionsnedsättning ur ett familjeperspektiv innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mötet med barnet : fysioterapi för barn med svår funktionsnedsättning ur ett familjeperspektiv är skriven av Åsa Bartonek och gavs ut 2017-07-07.

Mötet med barnet : fysioterapi för barn med svår funktionsnedsättning ur ett familjeperspektiv som bok, ljudbok eller e-bok.
Mötet med barnet : fysioterapi för barn med svår funktionsnedsättning ur ett familjeperspektiv

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 340

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Mötet med barnet : fysioterapi för barn med svår funktionsnedsättning ur ett familjeperspektiv

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mötet med barnet : fysioterapi för barn med svår funktionsnedsättning ur ett familjeperspektiv. Boken är skriven av författaren Åsa Bartonek. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mötet med barnet : fysioterapi för barn med svår funktionsnedsättning ur ett familjeperspektiv var 2017-07-07.

Originalspråket som Åsa Bartonek skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Sjukgymnastik Åldersgrupper: barn vilket ger den Vma som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Mötet med barnet : fysioterapi för barn med svår funktionsnedsättning ur ett familjeperspektiv i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 194 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 225 x 155 x 10 mm och den väger så mycket som 291 g. Mötet med barnet : fysioterapi för barn med svår funktionsnedsättning ur ett familjeperspektiv ISBN är 9789144111230. Mötet med barnet : fysioterapi för barn med svår funktionsnedsättning ur ett familjeperspektiv är en fristående bok .


Läs Mötet med barnet : fysioterapi för barn med svår funktionsnedsättning ur ett familjeperspektiv som bok

För dig som vill köpa och läsa Mötet med barnet : fysioterapi för barn med svår funktionsnedsättning ur ett familjeperspektiv som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 340 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mötet med barnet : fysioterapi för barn med svår funktionsnedsättning ur ett familjeperspektiv som ljudbok

Vill du lyssna på Mötet med barnet : fysioterapi för barn med svår funktionsnedsättning ur ett familjeperspektiv som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Mötet med barnet : fysioterapi för barn med svår funktionsnedsättning ur ett familjeperspektiv som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mötet med barnet : fysioterapi för barn med svår funktionsnedsättning ur ett familjeperspektiv som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mötet med barnet : fysioterapi för barn med svår funktionsnedsättning ur ett familjeperspektiv som pocket

Mötet med barnet : fysioterapi för barn med svår funktionsnedsättning ur ett familjeperspektiv finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mötet med barnet : fysioterapi för barn med svår funktionsnedsättning ur ett familjeperspektiv med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mötet med barnet : fysioterapi för barn med svår funktionsnedsättning ur ett familjeperspektiv med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mötet med barnet : fysioterapi för barn med svår funktionsnedsättning ur ett familjeperspektiv
 • Författare: Åsa Bartonek
 • Genre: Sjukgymnastik Åldersgrupper: barn
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2017-07-07
 • Pris: 340
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 194
 • Fysiska dimensioner: 225 x 155 x 10 mm
 • SAB: Vma
 • ISBN: 9789144111230

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mötet med barnet : fysioterapi för barn med svår funktionsnedsättning ur ett familjeperspektiv?

Mötet med barnet : fysioterapi för barn med svår funktionsnedsättning ur ett familjeperspektiv är skriven av författaren Åsa Bartonek

När gavs Mötet med barnet : fysioterapi för barn med svår funktionsnedsättning ur ett familjeperspektiv ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-07-07.

Var kan jag köpa Mötet med barnet : fysioterapi för barn med svår funktionsnedsättning ur ett familjeperspektiv?

Vi rekommenderar att du köper Mötet med barnet : fysioterapi för barn med svår funktionsnedsättning ur ett familjeperspektiv hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Bokens fokus ligger på fysioterapeutens möte med små barn som förutom fysiska begränsningar oftast har svårigheter att kommunicera med omgivningen. Lyhördhet för barnets ofta svårtydda intention till kontakt är ett måste för samspelet med barnet. Baserat på en analys av barnets förmågor och svårigheter ges förslag till insatser. Det gäller handledning och handhavande i vardagen samt stimulans till rörelse. Alla insatser görs i samarbete med föräldrarna och anpassas till familjens situation.Centralt i boken är synen på rörelse och hur motoriken är påverkad av hur barnet reagerar på intryck från sina sinnen, sensomotoriken. Fysioterapeutens verktyg för att kunna möta barnet är observationen av hur barnet upplever och tolererar rörelse i olika sammanhang.Mötet med barnet – fysioterapi för barn med svår funktionsnedsättning ur ett familjeperspektiv riktar sig både till fysioterapeuter, yrkesverksamma och i utbildning, och till föräldrar som önskar få handledning om fysioterapi för sitt barn.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB