Möten : närkontakt med vilda djur – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Catharina Svala

Jämför och hitta det billigaste priset på Möten : närkontakt med vilda djur innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Möten : närkontakt med vilda djur är skriven av Catharina Svala och gavs ut 2019-09-11.

Möten : närkontakt med vilda djur som bok, ljudbok eller e-bok.
Möten : närkontakt med vilda djur

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 121

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Möten : närkontakt med vilda djur

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Möten : närkontakt med vilda djur. Boken är skriven av författaren Catharina Svala. Firma Catharina Svala är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Möten : närkontakt med vilda djur var 2019-09-11.

Originalspråket som Catharina Svala skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Memoarer Vilda djur vilket ger den Lz som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Möten : närkontakt med vilda djur i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 62 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 148 x 4 mm och den väger så mycket som 112 g. Möten : närkontakt med vilda djur ISBN är 9789163953149. Möten : närkontakt med vilda djur är en fristående bok .


Läs Möten : närkontakt med vilda djur som bok

För dig som vill köpa och läsa Möten : närkontakt med vilda djur som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 121 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Möten : närkontakt med vilda djur som ljudbok

Vill du lyssna på Möten : närkontakt med vilda djur som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Möten : närkontakt med vilda djur som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Möten : närkontakt med vilda djur som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Möten : närkontakt med vilda djur som pocket

Möten : närkontakt med vilda djur finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Möten : närkontakt med vilda djur med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Möten : närkontakt med vilda djur med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Möten : närkontakt med vilda djur
 • Författare: Catharina Svala
 • Genre: Memoarer Vilda djur
 • Förlag: Firma Catharina Svala
 • Utgivningsdatum: 2019-09-11
 • Pris: 121
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 62
 • Fysiska dimensioner: 210 x 148 x 4 mm
 • SAB: Lz
 • ISBN: 9789163953149

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Möten : närkontakt med vilda djur?

Möten : närkontakt med vilda djur är skriven av författaren Catharina Svala

När gavs Möten : närkontakt med vilda djur ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-09-11.

Var kan jag köpa Möten : närkontakt med vilda djur?

Vi rekommenderar att du köper Möten : närkontakt med vilda djur hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Korta berättelser om möten med vilda djur och med en kommunikation och förståelse utöver det vanliga, som en dialog. En ordlös konversation över artgränser och förståelse för varandras intressen och känslor.

Utgivande förlag: Firma Catharina Svala