Möte med mångfald – förskolan som arena för integration – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Aycan Bozarslan

Jämför och hitta det billigaste priset på Möte med mångfald – förskolan som arena för integration innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Möte med mångfald – förskolan som arena för integration är skriven av Aycan Bozarslan och gavs ut 2010-03-24.

Möte med mångfald - förskolan som arena för integration som bok, ljudbok eller e-bok.
Möte med mångfald – förskolan som arena för integration

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 217

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Möte med mångfald – förskolan som arena för integration

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Möte med mångfald – förskolan som arena för integration. Boken är skriven av författaren Aycan Bozarslan. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Möte med mångfald – förskolan som arena för integration var 2010-03-24.

Originalspråket som Aycan Bozarslan skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Pedagogik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Möte med mångfald – förskolan som arena för integration i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 128 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 150 x 8 mm och den väger så mycket som 180 g. Möte med mångfald – förskolan som arena för integration ISBN är 9789147020898. Möte med mångfald – förskolan som arena för integration är en fristående bok .


Läs Möte med mångfald – förskolan som arena för integration som bok

För dig som vill köpa och läsa Möte med mångfald – förskolan som arena för integration som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 217 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Möte med mångfald – förskolan som arena för integration som ljudbok

Vill du lyssna på Möte med mångfald – förskolan som arena för integration som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Möte med mångfald – förskolan som arena för integration som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Möte med mångfald – förskolan som arena för integration som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Möte med mångfald – förskolan som arena för integration som pocket

Möte med mångfald – förskolan som arena för integration finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Möte med mångfald – förskolan som arena för integration med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Möte med mångfald – förskolan som arena för integration med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Möte med mångfald – förskolan som arena för integration
 • Författare: Aycan Bozarslan
 • Genre: Pedagogik
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2010-03-24
 • Pris: 217
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 128
 • Fysiska dimensioner: 210 x 150 x 8 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789147020898

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Möte med mångfald – förskolan som arena för integration?

Möte med mångfald – förskolan som arena för integration är skriven av författaren Aycan Bozarslan

När gavs Möte med mångfald – förskolan som arena för integration ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-03-24.

Var kan jag köpa Möte med mångfald – förskolan som arena för integration?

Vi rekommenderar att du köper Möte med mångfald – förskolan som arena för integration hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Boken beskriver mötet mellan invandrade föräldrar, deras barn och förskolan – och många områden där krockar lätt uppstår. Författaren, själv med invandrarbakgrund, är förskolelärare med lång erfarenhet från en resursförskola.

Utgivande förlag: Liber