Mot målet 1 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Camilla Flom

Jämför och hitta det billigaste priset på Mot målet 1 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mot målet 1 är skriven av Camilla Flom och gavs ut 2013-08-26.

Mot målet 1 som bok, ljudbok eller e-bok.
Mot målet 1

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 444

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Mot målet 1

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mot målet 1. Boken är skriven av författaren Camilla Flom. Folkuniversitetets förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mot målet 1 var 2013-08-26.

Originalspråket som Camilla Flom skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Språk- & Ordböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Mot målet 1 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 272 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 297 x 211 x 15 mm och den väger så mycket som 872 g. Mot målet 1 ISBN är 9789174346671. Mot målet 1 är en fristående bok .


Läs Mot målet 1 som bok

För dig som vill köpa och läsa Mot målet 1 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 444 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mot målet 1 som ljudbok

Vill du lyssna på Mot målet 1 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Mot målet 1 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mot målet 1 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mot målet 1 som pocket

Mot målet 1 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mot målet 1 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mot målet 1 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mot målet 1
 • Författare: Camilla Flom
 • Genre: Språk- & Ordböcker
 • Förlag: Folkuniversitetets förlag
 • Utgivningsdatum: 2013-08-26
 • Pris: 444
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 272
 • Fysiska dimensioner: 297 x 211 x 15 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789174346671

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mot målet 1?

Mot målet 1 är skriven av författaren Camilla Flom

När gavs Mot målet 1 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-08-26.

Var kan jag köpa Mot målet 1?

Vi rekommenderar att du köper Mot målet 1 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Lyssna, läsa, tala, samtala och skriva är grunden i Mot målet. Det är ett heltäckande läromedel för sfi kurs B (A1/A2) och C (A2/A2+) som utgår från Gemensam europeisk referensram för språk.Man får följa Lydia, 27 år, när hon studerar sfi, går på bröllop, är på språkpraktik och mycket mer. Texterna är vardagliga och består av många olika texttyper. I läroböckerna finns en textdel och en övningsdel. I övningsdelen övas grammatik och ordförråd. Till läromedlet hör även övningar på en webbplats. Bok, webb och lärarhandledning stödjer individanpassad undervisning.Läromedelspaketet består av:Webbplats med färdighetsövningar, hörförståelse, grammatik och ljudLärarhandledning Mot målet 2 nivå C (A2/A2+)Mot målet 1 nivå B (A1/A2) – denna bok

Utgivande förlag: Folkuniversitetets förlag