Mörka krafter – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Torsten Bengtsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Mörka krafter innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mörka krafter är skriven av Torsten Bengtsson och gavs ut 2020-01-20.

Mörka krafter som bok, ljudbok eller e-bok.
Mörka krafter

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Mörka krafter

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mörka krafter. Boken är skriven av författaren Torsten Bengtsson. Opal är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mörka krafter var 2020-01-20.

Originalspråket som Torsten Bengtsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den uHc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Mörka krafter i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 148 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 208 x 135 x 15 mm och den väger så mycket som 317 g. Mörka krafter ISBN är 9789172262119. Mörka krafter är en fristående bok .


Läs Mörka krafter som bok

För dig som vill köpa och läsa Mörka krafter som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mörka krafter som ljudbok

Vill du lyssna på Mörka krafter som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Mörka krafter som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mörka krafter som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mörka krafter som pocket

Mörka krafter finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mörka krafter med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mörka krafter med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mörka krafter
 • Författare: Torsten Bengtsson
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Opal
 • Utgivningsdatum: 2020-01-20
 • Pris: 119
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 148
 • Fysiska dimensioner: 208 x 135 x 15 mm
 • SAB: uHc
 • ISBN: 9789172262119

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mörka krafter?

Mörka krafter är skriven av författaren Torsten Bengtsson

När gavs Mörka krafter ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-01-20.

Var kan jag köpa Mörka krafter?

Vi rekommenderar att du köper Mörka krafter hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Torsten Bengtsson har skrivit en berättelse som redogör för delar av Europas mörka historia och kopplar den till dagens främlingsfientlighet och antisemitism, samtidigt är det en fin skildring av vänskap och inte minst den första kärleken. John och Rita går i åttan. En händelse i omklädningsrummet efter gympan får dem att genom ett skolarbete fördjupa sig i andra världskriget och Förintelsens mörker. De vill ta reda på vad som hände och försöka förstå hur och varför det kunde ske. De intervjuar en person som överlevt Förintelsen och får ta del av en historia de knappt kan ta in. Samtidigt klottras hakkors på väggarna i skolan, nazistmöten arrangeras och flyktingförläggningen, där John och Ritas klasskompis bor, brinner ner. En mörk kraft håller på att ta över och John och Rita råkar, genom sitt skolarbete och engagemang, riktigt illa ut.

Utgivande förlag: Opal