Morgondagbok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jessica Hjert

Jämför och hitta det billigaste priset på Morgondagbok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Morgondagbok är skriven av Jessica Hjert och gavs ut 2018-09-04.

Morgondagbok som bok, ljudbok eller e-bok.
Morgondagbok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Morgondagbok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Morgondagbok. Boken är skriven av författaren Jessica Hjert. Nestor förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Morgondagbok var 2018-09-04.

Originalspråket som Jessica Hjert skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är New Age & Alternativa terapier vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Morgondagbok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 96 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Morgondagbok ISBN är 9789198130294. Morgondagbok är en fristående bok .


Läs Morgondagbok som bok

För dig som vill köpa och läsa Morgondagbok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Morgondagbok som ljudbok

Vill du lyssna på Morgondagbok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Morgondagbok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Morgondagbok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Morgondagbok som pocket

Morgondagbok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Morgondagbok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Morgondagbok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Morgondagbok
 • Författare: Jessica Hjert
 • Genre: New Age & Alternativa terapier
 • Förlag: Nestor förlag
 • Utgivningsdatum: 2018-09-04
 • Pris: 229
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 96
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9789198130294

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Morgondagbok?

Morgondagbok är skriven av författaren Jessica Hjert

När gavs Morgondagbok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-09-04.

Var kan jag köpa Morgondagbok?

Vi rekommenderar att du köper Morgondagbok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Är du redo att skapa en ny vana?Börja då dagen på bästa sätt genom att lyssna inåt. Vad säger din kropp och vad säger dina tankar? Med hjälp av enkla övningar får denna morgondagbok dig att komma närmare dig själv.Ta chansen att rensa dina tankar och lätta ditt hjärta!Morgon- och kvällsdagboken är tänk för dig som är nyfiken på terapeutisk skrivande men har svårt att komma igång på egen hand. Med enkla frågor får du en morgon- eller kvällsvana att reflektera över dig själv. Tanken är att du väljer en bok som passar din rutin, antingen morgon eller kväll. Böckerna har olika övningar, du kan därför använda dem båda om du så vill, en på morgonen och en på kvällen.

Utgivande förlag: Nestor förlag