Mordet i Ljungstorp : en dokumentärroman – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Johan Birath

Jämför och hitta det billigaste priset på Mordet i Ljungstorp : en dokumentärroman innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mordet i Ljungstorp : en dokumentärroman är skriven av Johan Birath och gavs ut 2005-11-01.

Mordet i Ljungstorp : en dokumentärroman som bok, ljudbok eller e-bok.
Mordet i Ljungstorp : en dokumentärroman

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Mordet i Ljungstorp : en dokumentärroman

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mordet i Ljungstorp : en dokumentärroman. Boken är skriven av författaren Johan Birath. Atremi är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mordet i Ljungstorp : en dokumentärroman var 2005-11-01.

Originalspråket som Johan Birath skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Brott vilket ger den Hc.01 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Mordet i Ljungstorp : en dokumentärroman i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 230 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 140 x 18 mm och den väger så mycket som 340 g. Mordet i Ljungstorp : en dokumentärroman ISBN är 9789189527911. Mordet i Ljungstorp : en dokumentärroman är en fristående bok .


Läs Mordet i Ljungstorp : en dokumentärroman som bok

För dig som vill köpa och läsa Mordet i Ljungstorp : en dokumentärroman som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mordet i Ljungstorp : en dokumentärroman som ljudbok

Vill du lyssna på Mordet i Ljungstorp : en dokumentärroman som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Mordet i Ljungstorp : en dokumentärroman som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mordet i Ljungstorp : en dokumentärroman som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mordet i Ljungstorp : en dokumentärroman som pocket

Mordet i Ljungstorp : en dokumentärroman finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mordet i Ljungstorp : en dokumentärroman med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mordet i Ljungstorp : en dokumentärroman med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mordet i Ljungstorp : en dokumentärroman
 • Författare: Johan Birath
 • Genre: Brott
 • Förlag: Atremi
 • Utgivningsdatum: 2005-11-01
 • Pris: 179
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 230
 • Fysiska dimensioner: 210 x 140 x 18 mm
 • SAB: Hc.01
 • ISBN: 9789189527911

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mordet i Ljungstorp : en dokumentärroman?

Mordet i Ljungstorp : en dokumentärroman är skriven av författaren Johan Birath

När gavs Mordet i Ljungstorp : en dokumentärroman ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2005-11-01.

Var kan jag köpa Mordet i Ljungstorp : en dokumentärroman?

Vi rekommenderar att du köper Mordet i Ljungstorp : en dokumentärroman hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Mordet i Ljungstorp är ett försök att i skönlitterär form beskriva förloppet fram till ett mord som utspelade sig i Rinna församling (i nuvarande Boxholms kommun) 1844, samt det rättsliga efterspelet. Berättelsen bygger på autentiska rättegångshandlingar, kyrkoarkivalier och annat historiskt material. Sanningshalten i historien är förhållandevis hög medan repliker och dialoger med vissa undantag har skapats för att öka läsupplevelsen. Syftet med denna berättelse är i första hand att ge läsaren kunskaper om och en känsla för 1800-talet.Johan Birath, som forskat fram faktaunderlaget och författat berättelsen, är grundskollärare i historia, religionskunskap, samhällskunskap och geografi. Han är också kommunpolitiker, debattör och kanske allra främst – och helst – lokalhistoriker och folkbildare. Den största delen av Johans fritid går åt till att forska, föreläsa, kåsera och sprida kunskap om historien och lokalhistorien.Bokförlaget Atremi har tidigare givit ut Johan Biraths dokumentärromaner Mordet i Mjölby och Mordet vid Stjärnesand samt samlingen Spöken i Östergötland – en sammanställning av gamla och nya spöktraditioner i länet. Dessa böcker samt hans egenskap av folkbildare resulterade i ABF:s kulturstipendium 2005.

Utgivande förlag: Atremi