Molnskuggor : en släktberättelse – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kathie Hagstedt

Jämför och hitta det billigaste priset på Molnskuggor : en släktberättelse innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Molnskuggor : en släktberättelse är skriven av Kathie Hagstedt och gavs ut 2020-07-01.

Molnskuggor : en släktberättelse som bok, ljudbok eller e-bok.
Molnskuggor : en släktberättelse

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 271

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Molnskuggor : en släktberättelse

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Molnskuggor : en släktberättelse. Boken är skriven av författaren Kathie Hagstedt. BoD är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Molnskuggor : en släktberättelse var 2020-07-01.

Originalspråket som Kathie Hagstedt skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Sagalitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Molnskuggor : en släktberättelse i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 360 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 216 x 153 x 29 mm och den väger så mycket som 630 g. Molnskuggor : en släktberättelse ISBN är 9789178518746. Molnskuggor : en släktberättelse är en fristående bok .


Läs Molnskuggor : en släktberättelse som bok

För dig som vill köpa och läsa Molnskuggor : en släktberättelse som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 271 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Molnskuggor : en släktberättelse som ljudbok

Vill du lyssna på Molnskuggor : en släktberättelse som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Molnskuggor : en släktberättelse som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Molnskuggor : en släktberättelse som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Molnskuggor : en släktberättelse som pocket

Molnskuggor : en släktberättelse finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Molnskuggor : en släktberättelse med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Molnskuggor : en släktberättelse med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Molnskuggor : en släktberättelse
 • Författare: Kathie Hagstedt
 • Genre: Sagalitteratur
 • Förlag: BoD
 • Utgivningsdatum: 2020-07-01
 • Pris: 271
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 360
 • Fysiska dimensioner: 216 x 153 x 29 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789178518746

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Molnskuggor : en släktberättelse?

Molnskuggor : en släktberättelse är skriven av författaren Kathie Hagstedt

När gavs Molnskuggor : en släktberättelse ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-07-01.

Var kan jag köpa Molnskuggor : en släktberättelse?

Vi rekommenderar att du köper Molnskuggor : en släktberättelse hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Moa föds i mitten av 1920-talet. Hennes öde kommer i förlängningen att skapa ett tomrum som följer flera generationer framåt i tiden. Alva, Maja och Astrid är unga kvinnor på 20-talet, på 40-talet och 60-talet. De möter kärleken och föder sina barn tidigt i livet. Alva träffar sin Holger i början av 20-talet, kvinnor har precis fått rösträtt och Alva är nöjd med samlivet. Maja och Henning gifter sig trots Alvas motvilja, Henning är inte god nog åt hennes dotter. Är det den synden som straffar så hårt när tragedin drabbar dem? Astrid i sin tur är 40-talist och 1968, under upptakten av den kvinnliga emancipationen, föder hon sitt första barn. Vi får följa tre generationer starka kvinnor som kämpar med den skuld som likt ringar på vattnet växer sig allt större. Går det att bryta mönstret eller skall sorger från det förflutna följa i släktens spår långt in i 2000-talet? En generationsberättelse till stor del i Gävlemiljö.

Utgivande förlag: BoD