Modigt med Vilma och Loppan (samlingsvolym) – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anneli Khayati

Jämför och hitta det billigaste priset på Modigt med Vilma och Loppan (samlingsvolym) innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Modigt med Vilma och Loppan (samlingsvolym) är skriven av Anneli Khayati och gavs ut 2017-07-10.

Modigt med Vilma och Loppan (samlingsvolym) som bok, ljudbok eller e-bok.
Modigt med Vilma och Loppan (samlingsvolym)

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 170

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Modigt med Vilma och Loppan (samlingsvolym)

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Modigt med Vilma och Loppan (samlingsvolym). Boken är skriven av författaren Anneli Khayati. Olika Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Modigt med Vilma och Loppan (samlingsvolym) var 2017-07-10.

Originalspråket som Anneli Khayati skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Äventyr & Spänning vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Modigt med Vilma och Loppan (samlingsvolym) i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 101 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 216 x 157 x 13 mm och den väger så mycket som 350 g. Modigt med Vilma och Loppan (samlingsvolym) ISBN är . Modigt med Vilma och Loppan (samlingsvolym) är en del av serien: Vilma &amp.


Läs Modigt med Vilma och Loppan (samlingsvolym) som bok

För dig som vill köpa och läsa Modigt med Vilma och Loppan (samlingsvolym) som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 170 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Modigt med Vilma och Loppan (samlingsvolym) som ljudbok

Vill du lyssna på Modigt med Vilma och Loppan (samlingsvolym) som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Modigt med Vilma och Loppan (samlingsvolym) som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Modigt med Vilma och Loppan (samlingsvolym) som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Modigt med Vilma och Loppan (samlingsvolym) som pocket

Modigt med Vilma och Loppan (samlingsvolym) finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Modigt med Vilma och Loppan (samlingsvolym) med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Modigt med Vilma och Loppan (samlingsvolym) med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Modigt med Vilma och Loppan (samlingsvolym)
 • Författare: Anneli Khayati
 • Genre: Äventyr & Spänning
 • Förlag: Olika Förlag
 • Utgivningsdatum: 2017-07-10
 • Pris: 170
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 101
 • Fysiska dimensioner: 216 x 157 x 13 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Modigt med Vilma och Loppan (samlingsvolym)?

Modigt med Vilma och Loppan (samlingsvolym) är skriven av författaren Anneli Khayati

När gavs Modigt med Vilma och Loppan (samlingsvolym) ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-07-10.

Var kan jag köpa Modigt med Vilma och Loppan (samlingsvolym)?

Vi rekommenderar att du köper Modigt med Vilma och Loppan (samlingsvolym) hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Samlingsvolym! Innehåller böckerna “Modigt med Vilma & Loppan”, “Kärlek med Vilma & Loppan” och “Tillsammans med Vilma & Loppan”.Vilma och Loppan spelar fotboll när bollen far rakt in i arga tant Sturessons trädgård. Nu krävs mod! När Vilma kommer tillbaka efter att ha varit sjuk är inget som det brukar. Plötsligt gör Loppan en massa nya saker. Ska de inte göra saker tillsammans mer? Sigge är ny i klassen och gillar rymden precis som Vilma gör. Vilma blir alldeles varm i kroppen när hon är med Sigge. Är det kärlek hon känner?OLIKA förlag tilldelades Rättvisepriset och Stenbecksstipendiet för sitt arbete för jämställdhet och jämlikhet i bokvärlden. Boken är tryckt i vår geografiska närhet på miljöcertifierat papper och tryckeri. GöteborgspostenNina Ruthström, LitteraturMagazinetFeministbiblioteket Bokens handling är enkel och vardaglig och barnen leker lekar som vilka ickehandikappade barn som helst. Som i alla andra böcker från Olika är det en lek med könsroller och även i denna bok är det något som smälter in i historien och inte känns påklistrat. En bok jag definitivt kommer att låta min son läsa om några år!!Jag älskar hur författaren Anneli Khayati bakar in att Vilma sitter i rullstol på ett helt naturligt sätt (det nämns inte ens i texten) vilket för oss läsare då ter sig som den naturligaste sak i världen. Som vanligt påvisar böcker från OLIKA vilka möjligheter som finns om man går utanför könsrollerna. Ut med stereotyper in med möjligheter!Allt är inte svart eller vitt, alla är olika på olika sätt och var och en har sina styrkor och svagheter. Ibland kraschar dessa ihop, ibland är de berikande. Böckerna om Vilma och Loppan navigerar medvetet runt de vanliga normativa fallgroparna och utmanar också vissa av barnlitteraturens enklaste lösningar.Sagt om boken:Modigt med Vilma och Loppan har utsetts till Outstanding Book av IBBY – International board on books for young people.

Utgivande förlag: Olika Förlag