Modern nordsamisk grammatik – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mikael Svonni

Jämför och hitta det billigaste priset på Modern nordsamisk grammatik innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Modern nordsamisk grammatik är skriven av Mikael Svonni och gavs ut 2018-12-08.

Modern nordsamisk grammatik som bok, ljudbok eller e-bok.
Modern nordsamisk grammatik

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 489

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Modern nordsamisk grammatik

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Modern nordsamisk grammatik. Boken är skriven av författaren Mikael Svonni. Ravda Förlaget AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Modern nordsamisk grammatik var 2018-12-08.

Originalspråket som Mikael Svonni skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Grammatik, syntax vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Modern nordsamisk grammatik i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 308 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 250 x 180 x 32 mm och den väger så mycket som 764 g. Modern nordsamisk grammatik ISBN är 9789198279634. Modern nordsamisk grammatik är en fristående bok .


Läs Modern nordsamisk grammatik som bok

För dig som vill köpa och läsa Modern nordsamisk grammatik som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 489 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Modern nordsamisk grammatik som ljudbok

Vill du lyssna på Modern nordsamisk grammatik som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Modern nordsamisk grammatik som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Modern nordsamisk grammatik som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Modern nordsamisk grammatik som pocket

Modern nordsamisk grammatik finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Modern nordsamisk grammatik med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Modern nordsamisk grammatik med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Modern nordsamisk grammatik
 • Författare: Mikael Svonni
 • Genre: Grammatik, syntax
 • Förlag: Ravda Förlaget AB
 • Utgivningsdatum: 2018-12-08
 • Pris: 489
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 308
 • Fysiska dimensioner: 250 x 180 x 32 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789198279634

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Modern nordsamisk grammatik?

Modern nordsamisk grammatik är skriven av författaren Mikael Svonni

När gavs Modern nordsamisk grammatik ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-12-08.

Var kan jag köpa Modern nordsamisk grammatik?

Vi rekommenderar att du köper Modern nordsamisk grammatik hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Ravda Förlaget AB