Mitt naturbibliotek Läsförståelse – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Karin Danielsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Mitt naturbibliotek Läsförståelse innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mitt naturbibliotek Läsförståelse är skriven av Karin Danielsson och gavs ut 2018-08-08.

Mitt naturbibliotek Läsförståelse som bok, ljudbok eller e-bok.
Mitt naturbibliotek Läsförståelse

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Mitt naturbibliotek Läsförståelse

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mitt naturbibliotek Läsförståelse. Boken är skriven av författaren Karin Danielsson. Gleerups Utbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mitt naturbibliotek Läsförståelse var 2018-08-08.

Originalspråket som Karin Danielsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Läromedel vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Mitt naturbibliotek Läsförståelse i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 316 x 213 x 10 mm och den väger så mycket som 156 g. Mitt naturbibliotek Läsförståelse ISBN är 9789151100180. Mitt naturbibliotek Läsförståelse är en del av serien: Mitt Naturbibliotek.


Läs Mitt naturbibliotek Läsförståelse som bok

För dig som vill köpa och läsa Mitt naturbibliotek Läsförståelse som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mitt naturbibliotek Läsförståelse som ljudbok

Vill du lyssna på Mitt naturbibliotek Läsförståelse som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Mitt naturbibliotek Läsförståelse som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mitt naturbibliotek Läsförståelse som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mitt naturbibliotek Läsförståelse som pocket

Mitt naturbibliotek Läsförståelse finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mitt naturbibliotek Läsförståelse med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mitt naturbibliotek Läsförståelse med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mitt naturbibliotek Läsförståelse
 • Författare: Karin Danielsson
 • Genre: Läromedel
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2018-08-08
 • Pris: 119
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 316 x 213 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789151100180

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mitt naturbibliotek Läsförståelse?

Mitt naturbibliotek Läsförståelse är skriven av författaren Karin Danielsson

När gavs Mitt naturbibliotek Läsförståelse ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-08-08.

Var kan jag köpa Mitt naturbibliotek Läsförståelse?

Vi rekommenderar att du köper Mitt naturbibliotek Läsförståelse hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Mitt naturbibliotek riktar sig till lågstadiet och består av olika paket med småböcker som innehåller lättlästa faktatexter om djur och natur. Till de populära småböckerna finns också en arbetsbok.Mitt naturbibliotek Läsförståelse är en fristående arbetsbok för lågstadiet. Boken innehåller lättlästa faktatexter om fjorton djurarter som är vanligt förekommande i den svenska naturen, naturtrogna illustrationer, samt uppgifter till texterna. På varje uppslag finns en strukturerad faktatext om ett djur och en illustration på vänstersidan. På högersidan finns uppgifter kring ord- och läsförståelse.Mitt naturbibliotek Läsförståelse innehåller fakta och uppgifter om flera olika typer av djur, till exempel däggdjur, insekter och fåglar.I boken finns faktatexter och uppgifter om följande djur:* Älg* Räv* Hare* Ekorre* Igelkott* Snok* Groda* Talgoxe* Sädesärla* Myra* Nyckelpiga* Citronfjäril* Geting* KorsspindelMitt naturbibliotek Läsförståelse i korthet:* ger möjlighet att arbeta medvetet med läsförståelse utifrån faktatexter* ger möjlighet att kombinera arbetet med no och svenska* passar elever som vill lära sig om djur i den svenska naturen

Utgivande förlag: Gleerups Utbildning AB