Mitt livs mirakler – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Maria Johansson

Jämför och hitta det billigaste priset på Mitt livs mirakler innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mitt livs mirakler är skriven av Maria Johansson och gavs ut 2018-02-20.

Mitt livs mirakler som bok, ljudbok eller e-bok.
Mitt livs mirakler

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 156

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Mitt livs mirakler

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mitt livs mirakler. Boken är skriven av författaren Maria Johansson. Sjöbergs Förlag AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mitt livs mirakler var 2018-02-20.

Originalspråket som Maria Johansson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Biografier vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Mitt livs mirakler i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 117 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 205 x 145 x 13 mm och den väger så mycket som 259 g. Mitt livs mirakler ISBN är 9789188247742. Mitt livs mirakler är en fristående bok .


Läs Mitt livs mirakler som bok

För dig som vill köpa och läsa Mitt livs mirakler som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 156 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mitt livs mirakler som ljudbok

Vill du lyssna på Mitt livs mirakler som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Mitt livs mirakler som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mitt livs mirakler som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mitt livs mirakler som pocket

Mitt livs mirakler finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mitt livs mirakler med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mitt livs mirakler med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mitt livs mirakler
 • Författare: Maria Johansson
 • Genre: Biografier
 • Förlag: Sjöbergs Förlag AB
 • Utgivningsdatum: 2018-02-20
 • Pris: 156
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 117
 • Fysiska dimensioner: 205 x 145 x 13 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789188247742

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mitt livs mirakler?

Mitt livs mirakler är skriven av författaren Maria Johansson

När gavs Mitt livs mirakler ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-02-20.

Var kan jag köpa Mitt livs mirakler?

Vi rekommenderar att du köper Mitt livs mirakler hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En berättelse om Guds gränslösa godhet. Marias starkt nedsatta hörsel skulle snart landa i total dövhet, enligt läkarna. Men den 21 augusti 2016 gjorde Gud ett under. Hon fick hörseln tillbaka. Plötsligt, i ett svindlande underbart ögonblick. Det var en chock, för henne och för omgivningen. En glädjechock. Men det var inte första gången Maria var med om ett mirakel. Tidigare hade en krånglande rygg gjort henne till sjukpensionär. Efter sju år med svåra smärtor blev hon helad, till sin och Försäkringskassans stora glädje. Marias bok är en mycket personlig och öppenhjärtig berättelse om kampen med nästan outhärdlig smärta, om känslan av utanförskap när hörseln sviktar, om bävande tro, och om en gränslös glädje över Guds kärlek. Gud är med även när allt ser hopplöst ut. Hans barmhärtighet bär också när undret uteblir. Det är Marias erfarenhet. Liksom att mirakler sker också i vår tid, precis som när Jesus gick omkring här på jorden.Maria Johansson är gift med Peter och tillsammans har de sex barn. De är bosatta utanför Flen. Birge r Thureson, som har skrivit ner Maria Johanssons berättelse, är författare och före läsare. Om författarnaNär Maria gick från gudstjänsten där hon fått förbön hörde hon gruset knastra under sina fötter. Det ljudet hade hon inte hört på flera år, och hon älskade det. Den natten hörde hon Peter snarka vid sin sida, och det var som himmelsk musik.

Utgivande förlag: Sjöbergs Förlag AB