Mitt liv som skräpskrivare

Mitt liv som skräpskrivare – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kathie Hagstedt

Jämför och hitta det billigaste priset på Mitt liv som skräpskrivare innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mitt liv som skräpskrivare är skriven av Kathie Hagstedt och gavs ut .

Mitt liv som skräpskrivare som bok, ljudbok eller e-bok.
Mitt liv som skräpskrivare

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 201

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Mitt liv som skräpskrivare

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mitt liv som skräpskrivare. Boken är skriven av författaren Kathie Hagstedt. BoD är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mitt liv som skräpskrivare var .

Originalspråket som Kathie Hagstedt skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Biografier” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Mitt liv som skräpskrivare är det: 9789180276948.


Läs Mitt liv som skräpskrivare som bok

För dig som vill köpa och läsa Mitt liv som skräpskrivare som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 201 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mitt liv som skräpskrivare som ljudbok

Vill du lyssna på Mitt liv som skräpskrivare som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Mitt liv som skräpskrivare som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mitt liv som skräpskrivare som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mitt liv som skräpskrivare som pocket

Mitt liv som skräpskrivare finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mitt liv som skräpskrivare med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mitt liv som skräpskrivare med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Mitt liv som skräpskrivare
  • Författare: Kathie Hagstedt
  • Genre: Biografier
  • Förlag: BoD
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 201
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180276948

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mitt liv som skräpskrivare?

Mitt liv som skräpskrivare är skriven av författaren Kathie Hagstedt

När gavs Mitt liv som skräpskrivare ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Mitt liv som skräpskrivare?

Vi rekommenderar att du köper Mitt liv som skräpskrivare hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Det är en kåseribok med olika långa kåserier om mig själv, människor i min närhet, barn, barnbarn och inom familj och arbetsliv.

Utgivande förlag: BoD