Mitt Gröndal – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lars Nygren

Jämför och hitta det billigaste priset på Mitt Gröndal innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mitt Gröndal är skriven av Lars Nygren och gavs ut 2006-11-01.

Mitt Gröndal som bok, ljudbok eller e-bok.
Mitt Gröndal

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 212

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Mitt Gröndal

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mitt Gröndal. Boken är skriven av författaren Lars Nygren. Books on demand är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mitt Gröndal var 2006-11-01.

Originalspråket som Lars Nygren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Ncaa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Mitt Gröndal i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 82 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 148 x 5 mm och den väger så mycket som 140 g. Mitt Gröndal ISBN är 9789163197123. Mitt Gröndal är en fristående bok .


Läs Mitt Gröndal som bok

För dig som vill köpa och läsa Mitt Gröndal som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 212 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mitt Gröndal som ljudbok

Vill du lyssna på Mitt Gröndal som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Mitt Gröndal som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mitt Gröndal som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mitt Gröndal som pocket

Mitt Gröndal finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mitt Gröndal med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mitt Gröndal med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mitt Gröndal
 • Författare: Lars Nygren
 • Genre:
 • Förlag: Books on demand
 • Utgivningsdatum: 2006-11-01
 • Pris: 212
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 82
 • Fysiska dimensioner: 210 x 148 x 5 mm
 • SAB: Ncaa
 • ISBN: 9789163197123

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mitt Gröndal?

Mitt Gröndal är skriven av författaren Lars Nygren

När gavs Mitt Gröndal ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2006-11-01.

Var kan jag köpa Mitt Gröndal?

Vi rekommenderar att du köper Mitt Gröndal hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Författaren berättar i denna bok om sina självupplevda minnen från 1920-, 30- och 40-talets Gröndal, som från att först vara ett fattigområde så sakteliga utvecklades till “Stockholms andra diplomatstad”, enligt byggmästare Olle Engkvists visioner. Förutom inblickar i Gröndalskåkarnas vardagsliv och fängslande människoöden får vi bland annat följa med till Blommensbergs folkskola, lägga knallpulver på spårvagnsrälsen och krypa in genom stängslet till svavelsyrafabriken.

Utgivande förlag: Books on demand