Mitt Afrika – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Per Carlström

Jämför och hitta det billigaste priset på Mitt Afrika innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mitt Afrika är skriven av Per Carlström och gavs ut 2009-05-04.

Mitt Afrika som bok, ljudbok eller e-bok.
Mitt Afrika

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 79

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Mitt Afrika

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mitt Afrika. Boken är skriven av författaren Per Carlström. Irpec är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mitt Afrika var 2009-05-04.

Originalspråket som Per Carlström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Reseskildringar vilket ger den N.07 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Mitt Afrika i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 164 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 150 x 10 mm och den väger så mycket som 340 g. Mitt Afrika ISBN är 9789197677226. Mitt Afrika är en del av serien: 1.


Läs Mitt Afrika som bok

För dig som vill köpa och läsa Mitt Afrika som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 79 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mitt Afrika som ljudbok

Vill du lyssna på Mitt Afrika som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Mitt Afrika som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mitt Afrika som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mitt Afrika som pocket

Mitt Afrika finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mitt Afrika med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mitt Afrika med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mitt Afrika
 • Författare: Per Carlström
 • Genre: Reseskildringar
 • Förlag: Irpec
 • Utgivningsdatum: 2009-05-04
 • Pris: 79
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 164
 • Fysiska dimensioner: 210 x 150 x 10 mm
 • SAB: N.07
 • ISBN: 9789197677226

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mitt Afrika?

Mitt Afrika är skriven av författaren Per Carlström

När gavs Mitt Afrika ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-05-04.

Var kan jag köpa Mitt Afrika?

Vi rekommenderar att du köper Mitt Afrika hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

De fem första dagarna i Uganda gick åt att acklimatisera sig och svetsa samman gruppen då vi kom från olika församlingar.Vi reste 16 personer i en liten buss, avsedd för 25 personer, vi var 16 i gruppen och resten av platserna gick åt till en guide och allt vårt bagage. Vi reste runt till olika djuriska sevärdheter samt fotade en massa av dem samt resorna till och från de olika platserna. Vi blev också fena på, att skjuta på bussen. Chaffören hade en otrolig förmåga att tro att det hjälpte med att bara hålla foten på gasen för att komma loss. Det var inte alltid hans fel att vi fastnade. Motiven på alla dessa bilder är det möjligt att få se som turist, med lite tur, utom busskjutningarna.När vi kom till Tanzania var det tvärt om. Vi reste dit för att bilda oss en uppfattning om möjligheten till samarbete med Bukoba och dess luterska kyrka. Tack vare att församlingen ville visa oss alla sina verksamheter, gjorde att vi kunde komma in bakom “kulisserna”. Det vi fick se var bara en bråkdel av allt de gör.Kyrkorna i Tanzania, både den Luteranska och Katolska står för det mesta av all utbildning. Man driver Kindergarten, skolor, högskolor, spädbarnshem, hem för gatubarn, yrkesutbildningar, dövskola/blindskola, rådgivning i äktenskapsfrågor, medling när grannar/släktingar stjäl mark från de barn vars föräldrar avlidit i AIDS mm. De är även delaktiga i det stora sjukhusen “i skogen” Ndolage, samt hjälper till med Aidsfamiljer och bygger hus i den mån det går till de som inga har.Ett mycket gripande möte var att få besöka en AIDS-familj, där mamman var ensam med fyra barn. Barnen var mellan 8-16 år, men de yngsta gick i samma klass trots ålderskillnader. Likadant var det med de äldre. Troligen hade det inte vart någon ordning på skolgången tidigare. Det är lätt att bli chockad när man kommer hit för första gången, men alla utstrålar en stor värme, även de som har det svårt.Utvecklingen går fort i både Uganda och Tanzania. Länderna har hoppat över flera steg i bland annat teknikutvecklingen. Internet-kaféer finns i nästan varenda by. Internet är inte så vanligt att ha hemma, men nästan alla som har ett jobb har mobiltelefon. Det är full mobiltelefontäckning i båda länderna. Vanliga telefoner finns inte i hemmen. Det byggs mer eller mindre överallt. Framtidstron är stor, men b.la. i Tanzania är det brist på personer i åldrarna 20- 50 år. De flesta av dem har dött av AIDS.

Utgivande förlag: Irpec