Mitt 40-tal – En arbetarfamiljs vardag i Varberg – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Siv Lyngmyr

Jämför och hitta det billigaste priset på Mitt 40-tal – En arbetarfamiljs vardag i Varberg innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mitt 40-tal – En arbetarfamiljs vardag i Varberg är skriven av Siv Lyngmyr och gavs ut 2016-05-25.

Mitt 40-tal - En arbetarfamiljs vardag i Varberg som bok, ljudbok eller e-bok.
Mitt 40-tal – En arbetarfamiljs vardag i Varberg

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 243

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Mitt 40-tal – En arbetarfamiljs vardag i Varberg

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mitt 40-tal – En arbetarfamiljs vardag i Varberg. Boken är skriven av författaren Siv Lyngmyr. Utblick Media är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mitt 40-tal – En arbetarfamiljs vardag i Varberg var 2016-05-25.

Originalspråket som Siv Lyngmyr skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Socialhistoria & kulturhistoria vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Mitt 40-tal – En arbetarfamiljs vardag i Varberg i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 184 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 243 x 235 x 15 mm och den väger så mycket som 602 g. Mitt 40-tal – En arbetarfamiljs vardag i Varberg ISBN är 9789186709600. Mitt 40-tal – En arbetarfamiljs vardag i Varberg är en fristående bok .


Läs Mitt 40-tal – En arbetarfamiljs vardag i Varberg som bok

För dig som vill köpa och läsa Mitt 40-tal – En arbetarfamiljs vardag i Varberg som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 243 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mitt 40-tal – En arbetarfamiljs vardag i Varberg som ljudbok

Vill du lyssna på Mitt 40-tal – En arbetarfamiljs vardag i Varberg som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Mitt 40-tal – En arbetarfamiljs vardag i Varberg som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mitt 40-tal – En arbetarfamiljs vardag i Varberg som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mitt 40-tal – En arbetarfamiljs vardag i Varberg som pocket

Mitt 40-tal – En arbetarfamiljs vardag i Varberg finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mitt 40-tal – En arbetarfamiljs vardag i Varberg med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mitt 40-tal – En arbetarfamiljs vardag i Varberg med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mitt 40-tal – En arbetarfamiljs vardag i Varberg
 • Författare: Siv Lyngmyr
 • Genre: Socialhistoria & kulturhistoria
 • Förlag: Utblick Media
 • Utgivningsdatum: 2016-05-25
 • Pris: 243
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 184
 • Fysiska dimensioner: 243 x 235 x 15 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789186709600

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mitt 40-tal – En arbetarfamiljs vardag i Varberg?

Mitt 40-tal – En arbetarfamiljs vardag i Varberg är skriven av författaren Siv Lyngmyr

När gavs Mitt 40-tal – En arbetarfamiljs vardag i Varberg ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-05-25.

Var kan jag köpa Mitt 40-tal – En arbetarfamiljs vardag i Varberg?

Vi rekommenderar att du köper Mitt 40-tal – En arbetarfamiljs vardag i Varberg hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I den här boken skildras en skolflickas uppväxt i ett arbetarhem på 1940-talet, i ett Sverige som inte längre finns. Det är en osminkad och vardagsnära skildring av livet i stadsdelen Norrdal i Varberg, men skulle kunna vara varsomhelst i 40-talets Sverige. Berättelserna väcker säkert minnen till liv bland dem som själva var unga på den tiden. Men det är också intressant och lite skrämmande att jämföra förhållandena då med dagens vardagsliv.

Utgivande förlag: Utblick Media