Mitan & Moni – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jenny Levallius

Jämför och hitta det billigaste priset på Mitan & Moni innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mitan & Moni är skriven av Jenny Levallius och gavs ut .

Mitan & Moni som bok, ljudbok eller e-bok.
Mitan & Moni

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 337

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Mitan & Moni

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mitan & Moni. Boken är skriven av författaren Jenny Levallius. Jenny Levallius är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mitan & Moni var .

Originalspråket som Jenny Levallius skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Kultur|Biografier|Sport, fritid & hobby” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Mitan & Moni är det: 9789198855333.


Läs Mitan & Moni som bok

För dig som vill köpa och läsa Mitan & Moni som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 337 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mitan & Moni som ljudbok

Vill du lyssna på Mitan & Moni som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Mitan & Moni som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mitan & Moni som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mitan & Moni som pocket

Mitan & Moni finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mitan & Moni med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mitan & Moni med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Mitan & Moni
  • Författare: Jenny Levallius
  • Genre: Kultur|Biografier|Sport, fritid & hobby
  • Förlag: Jenny Levallius
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 337
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198855333

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mitan & Moni?

Mitan & Moni är skriven av författaren Jenny Levallius

När gavs Mitan & Moni ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Mitan & Moni?

Vi rekommenderar att du köper Mitan & Moni hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Upptäck två svenska systrars inspirerande mode-äventyr i Hollywood! Året var 1967 när två unga och modiga Örebrosystrar tog ett stort kliv ut i världen med endast en gammal, sliten resväska fylld med egen-virkade plagg som bagage. Utan kontakter eller affärsplan satte de igång med att uppfylla sina drömmar om att bygga upp ett framgångsrikt företag från grunden på andra sidan Atlanten. Få en exklusiv inblick i deras äventyr och hur ett tidigt, lyckosamt möte med Vogue ledde till oväntat snabb framgång. Inom några månader hade de plötsligt stora Hollywoodkändisar som kunder och minglade med dem på de hippaste nattklubbarna. Goldie Hawn, Diana Ross, Marlo Thomas, Patty Duke, Ann-Margret, Sammy Davis Jr. och många fler suktade efter att få bära deras unika virkade kreationer och duon fick jobba så att virknålarna började glöda för att hinna med alla beställningar. Missa inte chansen att få dyka ner i denna spännande berättelse och få njuta av de 222 fängslande bilderna spridda genom boken. Följ deras med- och motgångar, med stundtals komiska inslag, och låt Mitan och Monis osannolika äventyr även få inspirera dina egna drömmar!

Utgivande förlag: Jenny Levallius