Mister Eriksson, normal? : Ett porträtt av fotbollstränaren Sven-Göran “Svennis” Eriksson – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Thomas Sjöberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Mister Eriksson, normal? : Ett porträtt av fotbollstränaren Sven-Göran “Svennis” Eriksson innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mister Eriksson, normal? : Ett porträtt av fotbollstränaren Sven-Göran “Svennis” Eriksson är skriven av Thomas Sjöberg och gavs ut 2014-08-11.

Mister Eriksson, normal? : Ett porträtt av fotbollstränaren Sven-Göran
Mister Eriksson, normal? : Ett porträtt av fotbollstränaren Sven-Göran “Svennis” Eriksson

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 109

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Mister Eriksson, normal? : Ett porträtt av fotbollstränaren Sven-Göran “Svennis” Eriksson

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mister Eriksson, normal? : Ett porträtt av fotbollstränaren Sven-Göran “Svennis” Eriksson. Boken är skriven av författaren Thomas Sjöberg. Telegram Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mister Eriksson, normal? : Ett porträtt av fotbollstränaren Sven-Göran “Svennis” Eriksson var 2014-08-11.

Originalspråket som Thomas Sjöberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Biografier vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Mister Eriksson, normal? : Ett porträtt av fotbollstränaren Sven-Göran “Svennis” Eriksson i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 37 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 190 x 120 x 1 mm och den väger så mycket som 49 g. Mister Eriksson, normal? : Ett porträtt av fotbollstränaren Sven-Göran “Svennis” Eriksson ISBN är 9789174236026. Mister Eriksson, normal? : Ett porträtt av fotbollstränaren Sven-Göran “Svennis” Eriksson är en del av serien: Telegram Journalistik.


Läs Mister Eriksson, normal? : Ett porträtt av fotbollstränaren Sven-Göran “Svennis” Eriksson som bok

För dig som vill köpa och läsa Mister Eriksson, normal? : Ett porträtt av fotbollstränaren Sven-Göran “Svennis” Eriksson som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 109 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mister Eriksson, normal? : Ett porträtt av fotbollstränaren Sven-Göran “Svennis” Eriksson som ljudbok

Vill du lyssna på Mister Eriksson, normal? : Ett porträtt av fotbollstränaren Sven-Göran “Svennis” Eriksson som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Mister Eriksson, normal? : Ett porträtt av fotbollstränaren Sven-Göran “Svennis” Eriksson som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mister Eriksson, normal? : Ett porträtt av fotbollstränaren Sven-Göran “Svennis” Eriksson som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mister Eriksson, normal? : Ett porträtt av fotbollstränaren Sven-Göran “Svennis” Eriksson som pocket

Mister Eriksson, normal? : Ett porträtt av fotbollstränaren Sven-Göran “Svennis” Eriksson finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mister Eriksson, normal? : Ett porträtt av fotbollstränaren Sven-Göran “Svennis” Eriksson med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mister Eriksson, normal? : Ett porträtt av fotbollstränaren Sven-Göran “Svennis” Eriksson med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mister Eriksson, normal? : Ett porträtt av fotbollstränaren Sven-Göran “Svennis” Eriksson
 • Författare: Thomas Sjöberg
 • Genre: Biografier
 • Förlag: Telegram Förlag
 • Utgivningsdatum: 2014-08-11
 • Pris: 109
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 37
 • Fysiska dimensioner: 190 x 120 x 1 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789174236026

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mister Eriksson, normal? : Ett porträtt av fotbollstränaren Sven-Göran “Svennis” Eriksson?

Mister Eriksson, normal? : Ett porträtt av fotbollstränaren Sven-Göran “Svennis” Eriksson är skriven av författaren Thomas Sjöberg

När gavs Mister Eriksson, normal? : Ett porträtt av fotbollstränaren Sven-Göran “Svennis” Eriksson ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-08-11.

Var kan jag köpa Mister Eriksson, normal? : Ett porträtt av fotbollstränaren Sven-Göran “Svennis” Eriksson?

Vi rekommenderar att du köper Mister Eriksson, normal? : Ett porträtt av fotbollstränaren Sven-Göran “Svennis” Eriksson hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Mister Eriksson, normal?” publicerades ursrpungligen i förkortad version på engelska i Scanorama, juni 1999″Första gången jag ser honom är på lördagens träning. Jag har bara sett några tidningsbilder innan, men det är inte på ansiktet jag känner igen en av världens framgångsrikaste tränare, utan på det distingerade grå håret och det lugn som omger hans person. Han går och småspringer på gräsplanen, omgiven av de unga hetsporrarna i ligaledande Lazio som rusar omkring och joxar bollen till varandra och utanför den strängt bevakade arenan trängs fans med teleobjektivförsedda kameror.”Telegram Journalistik ger ut god journalistik som publicerats genom tiderna – i bokform. Krönikor, essäer, reportage, artiklar, spännande features, djuplodande intervjuer, grävande reportage – journalister från den så omsusade magasinsboomen under 80-, 90- och 00-talet öppnar sina digra arkiv, och det har skrivits fantastiska texter även innan dess som nu kan tillgängliggöras igen. Det skrivs dessutom nya texter, som nu kan läsas direkt – i en e-bok eller en tryckt bok, läsaren väljer. Thomas Sjöberg är född 1958 och är verksam som journalist sedan mer än 35 år. Han har arbetat som nyhetsreporter inom dagspress, frilansat för populärpress och innehaft olika redaktörsroller, bl.a. 10 år på SAS ombordmagasin Scanorama. Han är känd för sina kontroversiella personporträtt och har skrivit uppmärksammade biografier över Ingvar Kamprad, Berth Milton och Ingmar Bergman. Mest känd är han för den bästsäljande boken Carl XVI Gustaf – Den motvillige monarken. 2011 mottog han Frilanspriset för sina journalistiska insatser.

Utgivande förlag: Telegram Förlag